Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfshjsjzs

Boję się iść na studia.

Polecane posty

Gość hfshjsjzs

J.w.

Gość hfshjsjzs
Nie wiem , bo to dla mnie coś nowego , boję się że sobie nie poradzę .

Nie bój się życia :) Studia są fajne. Nowi ludzie, nowe znajomości, będzie ok :)

Gość hfshjsjzs
Najbardziej boje sie nauki :P nie wiem czemu ;d nigdy nie miałam problemów ale teraz tak sobie mysle ;d ze moze to bd dla mnie za ciezkie ?

Ja miałam 4 lata przerwy po maturze i daję radę, także nie przesadzaj :P A jaki to kierunek?

Gość hfshjsjzs
Jeny to dla mnei tak strasznie wygląda , wyprowadzam się z domu daleko bd mieszkać sama, nikogo nie znam , bd w obcym mieście eh ;d

Gość hfshjsjzs
Ochrona środowiska

Gość hfshjsjzs
Ja ogolnie zawsze boje się tego co nowe , pamiętam jak szłam do LO :D Ale teraz to już w ogole , tak mnie straszyli że na studiach ciężko i w ogole ...

Gość jakie miastooo
???????????

Eee tam, fajnie będzie :P A będziesz mieszkać w akademiku czy na stancji? Już pierwszego dnia kogoś poznasz. Nie pamiętasz jak to było jak szłaś pierwszy raz do gimnazjum lub liceum? ;)

Gość hfshjsjzs
Wynajmuję mieszkanie , sama , tak pamiętam ... ale zawsze był ze mną ktoś znajomy :P a teraz bd troszkę inaczej :D Ale jak juz wczesniej wspomniałam boje sie ze nauka mnie przerośnie ;d

Studia przeważnie zbyt łatwe nie są :P Ale jak podoba Ci się taki kierunek, to się wciągniesz ;) Spokojnie ;)

Hehe jak będziesz miała sama mieszkanie to możesz być pewna, ze znajomi szybko się znajdą :D

Gość hfshjsjzs
Ja właśnie nie wiem czy się wciągnę bo nie jestem przekonana eh.... niby bardzo chciałam na to isc ale jak juz coraz blizej .... to mam obawy :(

Gość hfshjsjzs
Ogolnie to boje sie że nie pozaliczam czegoś ze mnie wyrzuca ... moja mama w ogole nie chciała zebym szła na studia , wiec jak cos pójdzie nie tak to bd mi do konca zycia wypominac :D

Jak dla mnie nie jest to łatwy kierunek, bo nie przepadam za chemią, ale skoro się dostałaś to raczej nie miałaś marnych wynikow, więc jakoś to będzie. A w jakim mieście będziesz studiować? I ile to km od domu?

Gość niesmiala91
Ja też się boję :( a październik zbliża się coraz bardziej, narazie staram się o tym nie myśleć, ale przeraża mnie to wszystko :( boję się tęsknoty za domem i rodziną, pobytu w obcym mieście, dużej ilości nauki, no wszystkiego :( w dodatku jestem nieśmiała i trudno mi nawiązywać kontakty z ludźmi, a teraz nie bedę znała dosłownie NIKOGO. Wcześniej zawsze szłam do nowej szkoly z kims, z jakimiś znajomymi z poprzedniej szkoły, ale teraz idę całkiem sama. Moja nieśmiałosć mnie przeraża, boję się że będę przez nią samotna na studiach :(

Gość hfshjsjzs
Toruń 300 km ... tak tylko ze nie zdawałam chemii na maturze tylko biologię .... Lubię chemię i to bardzo ale boje sie ze w takiej ilości to mi zbrzydnie ;d

Gość hfshjsjzs
Mnie tak nieśmiałośc nei przeraża tylko właśnei nauka :D

Gość hfshjsjzs
A Ty Natka co studiujesz ;> ?

Jeżeli to Kopernik, to znalazłam już na stronie uczelni przedmioty kształcenia. Nie ma tam tak dużo chemii ;) Moja kumpela studiowała ochronę i miała różne dziwne przedmioty :P

Gość hfshjsjzs
A wiesz moze czy duzo matmy jest ?

Gość parróva
Nie bójcie się! Tzn. jasne, że sie boicie, jesli jesteście osobami, które sie obawiają zmian, bo to JEST zmiana. Mieszkanie bez rodziców, kawałek od domu, z obcymi ludźmi. Ale dacie radę. To jest troche stresu na poczatku, jak wszystko jest nowe, a potem sie człowiek oswaja i czuje się z reguły bardzo dobrze. A nauki sie nie bójcie. Ja chyba wiecej musialam ryc w liceum niz na studiach.

Gość hfshjsjzs
O to powiem Ci że mnie trochę pocieszyłaś :D

Gość jaaaaaaaaaaaaaaooooooq
Natka nie bój nic:) Też studiuję administrację i jakoś daję radę a nigdy nie byłam kujonką. może jestem inteligentna ale na naukę przeznaczam na prawdę bardzo mało czasu i zdaję:) Dobrze będzie. z początku na pewno troszkę was przycisną do nauki, ale potem jak się wkręcisz w te studia, nauczysz się kombinować to będzie git(czasem za 5 z ćwiczeń z danego przedmiotu zwalniają z zaliczania wykładów z tego przedmiotu). :)

jaaaaaaaaaaaaaaooooooq - ale to ja mówię autorce, żeby się nie bała :D Ja już studiuję i mi się to podoba :D Nie do mnie kieruj te słowa :P