Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

issa80

Jak on mógł tak powiedziec? POMOCY

Polecane posty

Spotykam się z chłopakiem od trzech miesięcy. To niby krótko wiem, ale widywaliśmy się prawie codziennie, mieszkamy albo u niego albo u mnie więc to było tak na poważnie, przynajmniej z mojej strony. Ostatnio byliśmy na imprezie i on myślał, że nie słyszę, ale słyszałam jego rozmowę z kolegą o mnie. Ten kolega pytał czy to tak już na poważnie jak się dowiedział, że pomieszkujemy razem, a ten chłopak mu na to że chyba nie, że teraz jest fajnie, że to fajna zabawa, bo jestem fają ładna laską, ale że choruję, więc raczej nie ma planów ze mną na całe życie. Mam astmę, nigdy w życiu nie czułam się przez to ułomna, nie ograniczałam się, a teraz nagle od kogoś na kim mi zależało usłyszałam cos takiego. Nawet nie wiem jak zacząc z nim rozmowę i co z niej wyniknie. Czy powinnam być z kimś kto mnie nie akceptuje?

Gość pojebane baby
Może czas dojrzeć i zobaczyć, że nic nie jest wieczne?

Gość katia1982--------
podziękuj temu ktosiowi za współprace(czyt.daj mu kopa w dupe) z tej mąki chleba napewno nie bedzie, facet, który dyskwalifikuje Cię z powodu choroby to obsrany szmaciarz a nie męzczyzna.

nie masz szacunku do samej siebie, że jeszcze z nim jesteś?

powiedz otwarcie palantowi że słyszałaś całą jego rozmowę z kumplem i skoro Twoja choroba to dla niego taki problem to Ty nie widzisz powodu żeby dalej kontynuować Wasz związek facet pewne będzie chciał się wybielić i zacznie Ci wymyślać jakieś głupawe usprawiedliwienia ale nie oszukuj się życia sobie z nim nie ułożysz współczuję Ci ale głowa do góry na pewno trafisz jeszcze na takiego faceta który na Ciebie zasługuje

Gość echechech.........
Wiem, że się zaangażowałaś i wydaje ci się że te trzy miesiące to długo, ale może to za krótko żeby on zrozumiał na czym polega ta choroba. Moja siostra tez na to choruje. W pierwszym momencie ludzie roznie reagują. Ale w gruncie rzeczy gdyby nie to, ze widze u niej tabletki Monkasty, bo to jej lek na astme to raczej bym nie nie domyśliła jako obca osoba ze cos jej jest. Chłopak troche głupio się zachował, ale jeśli ci na nim zależy to pogadaj z nim o chorobie i sama oceń czy warto z nim zostać, czy raczej zakończyć znajomość.

ode mnie dostalby kopa w dupe, u ciebie to tylko astma, ja mam prawdziwa ulomnosc, choc nierzucajaca sie w oczy, ale jednak. na szczescie kazdy ja toleruje, ale takiego gnoja pogonilabym

regres jest jak byk napisane. nie znasz kobiecej psychiki, to chociaz odpowiadaj na zadane pytanie i dalej nie wnikaj , bo i tak nie pojmiesz

Czy powinnam być z kimś kto mnie nie akceptuje?" kciukiem jesli masz na mysli to pytanie to wybacz ale autorka jest totalna kretynka :D ze owe pytanie zadaje ... wiec ponawiam do niej pytanie Co chcesz osiągnąc zakłądajac taki top?

Gość moskala
regres - autorka chce się utwierdzić w przekonaniu ze słusznie zrobi gdy pogoni tego faceta. tak autorko, słusznie zrobisz

Gość :(((((((((((((((((((((((((((((
to łatwo tak jej doradzić żeby go zostawiła... mieszkała z nim, była tyle czasu, kochała a tu bach... to raczej nie takie proste...

regres - autorka chce się utwierdzić w przekonaniu ze słusznie zrobi gdy pogoni tego faceta. tak autorko, słusznie zrobisz" tez tak myślę :) więc dlatego zapytałem jaki sens ma ten topik :) ale widze panna chyba upośledzona bardziej niż ten koleś ... ale w ramach kaffeteri i ja napisze by autorka lepiej sie poczuła TAK ON JEST śWINIA I BYDLAKIEM nie warto z nim być :)

to jest pytanie typowo kobiece. ona nie oczekuje odpowiedzi tak lub nie. choc samo pytanie nasuwa kolejne ,,czy ona jest normalna/kretynka?'' itd ona oczekuje , ze ktos jej powie, ze jednak warto i poda takie argumenty, ze autorka jednak z nim zostanie. bo ona nie wie czy z nim byc, ale chce. a pozniej patologia, znam z doswiadczenia;(

mieszkała z nim, była tyle czasu, kochała a tu bach... to raczej nie takie proste..." to bardzo proste no ale dla was czyli kobiet to juz nie takie proste bo a nóż widelec może sie cos zmieni, może sie poprawi na przyszłosc a pózniej tematy ... CZEMU ON POSZEDł DO INNEJ ? :P

bo autorka ma uczucia... kochała i tak to jest że nawet pomimo czegoś złego uczucie nie przechodzi w jeden dzień...

bo jes\dnak nasza psycha jest skomplikowana. a szkoda, bo jakby baby jak chlopy myslalay, to by calkiem inaczej bylo. i jak to mowi moja sasiadka: ,,badz poeta i pisz wiersze'' bedac wkurwiona na swego meza:)

kochała i tak to jest że nawet pomimo czegoś złego uczucie nie przechodzi w jeden dzień..." wiec sugerujesz że dla tych uczuć warto być z kolesiem który ma autorke w 4 literach ?

Gość GDYBY KOBIETY
nie dawały facetom drugiej szansy to raczej dziś na świecie same single by były:) i to dziwne, że to faceci atakują w tym topiku. bo takie niedojrzałe zachowanie to niestety znak rozpoznawczy wielu z was:)

Gość Regres co ty gadasz?
Faceci ciagle gadaja bzdury przy swoich kumplach!!!! I nie zawsze tak myślą!!!! Nie uważasz, że najpierw powinna z nim pogadać?

nie dawały facetom drugiej szansy to raczej dziś na świecie same single by były" niektóre są do tego stopnia tak naiwne że dają trzecią , czwartą i dziesiątą szanse :D tylko dlatego by nie być singielką a to że koleś ma je w dupie to raczej nie ma żadnego znaczenia w takim przypadku , najważniejsze że ma kogoś ... i to dziwne, że to faceci atakują w tym topiku" gdzie tu widzisz jakiś atak? bo takie niedojrzałe zachowanie to niestety znak rozpoznawczy wielu z was" może obracasz sie z jakimiś dziwnymi typami? a masz pretensje do całej populacji:D

Gość Zostaw g. Konie

Gość Zostaw go. Koniecznie
powiedz też że słyszałaś żeby mu głupio było. Co za śwnia!

Gość .kajgcpiuga
issa80 - miałam astmę, ale mi przeszła po ciazy. dziwne, ale prawdziwe, lekarka mówiła że to sie zdarza, bo gospodarka hormonalna się przestraja. jest dla ciebie nadzieja, ale najpierw znajdz faceta, ktory cie akceptuje taka jak a jestes a nie boi sie problemow.

Faceci ciagle gadaja bzdury przy swoich kumplach!!!! I nie zawsze tak myślą!!!! Nie uważasz, że najpierw powinna z nim pogadać?" alez oczywiście i tak też może być ... nie zaprzeczam :) Dlatego prosiłem autorke o wiecej szczegolow Zadałem pytanie ale ona znikneła ... widac problem nie jest az tak wielki oczywiscie że czasami jest i tak że co innego gadamy przy kumplach a co innego przy swojej lubej ;) Zwłaszcza kolesie w młodym wieku sa skorzy do fantazjowania na gruncie koleżeńskim:)

po co być z kimś kto nie akceptuje ciebie taka jaka jesteś fajna zabawa ? z uczuć czyichś? i ty pytasz czy warto ?

masz racje niektore kobiety sa niepewne, dziwisz sie? bo ja nie... zwlaszcza jak sie tak zawiodla to latwo stracić wiare w siebie... i szacunek do siebie...

Gość fachroch chamidło
pognaj dziada w cholere! To,że masz astme to nie znaczy,ze jesteś gorsza!

Ja ten związek traktowałam bardzo poważnie. Wiązałam z nim takie nadzieje. Zaufałam mu, mieszkałam z nim. Stasznie się zawiodłam. Wiem, że muszę z nim porozmawiać, nawet jeśli się rozstaniemy. Ale nawet jeśli mi powie, że to były żarty przy kolegach, to jest mi ciężko że ze mnie żatrował. I zastanawiam się czy coś takiego można wybaczyć, czy powinnam. Bo wiem, że jeśli mówił powaznie to to musi oznaczac koniec dla nas. Źle mi bo biorę leki i nie jest mi ciężko z ta chorobą, dopiero on to sprawił że tak się czuję.