Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbbbbbbbb

Wazne-do mam przedszkolakow!!!

Polecane posty

Gość bbbbbbbbbbbb

Witam, W naszym Przedszkolu nadal trwa remont, starszaki od 01 wrzesnia chodza do "przedszkola" w szkole, jakies 4 km od "naszego" przedszkola.Konca remontu nie widac, wyglada na to, ze do konca wrzesnia dzieci nie wroca do siebie.Przedszkole jest nieczynne od wakacji, czyli od konca czerwca.Tyle czasu moje dziecko siedzi w domu, a my stajemy na głowie, zeby zapewnic mu opieke.Rodzice sa wsciekli, ale nikt nie robi nic konkrentego...Co zrobic, bo to chyba nie jest ok, ze przedszkole tyle czasu jest gdzie indziej?Do zastepczego go nie dam, nie mam auta, spacerkiem to jakas godzina w jedna strone, pogoda rozna...Mam ochote napisac skarge, tylko gdzie, do kogo?

u mojego synka w przedszkolu byl pozar na szczescie dzieciom sie nic nie stalo byla ewakuacja, no traty byly ogromne no i 2 dni domu musialm z nim siedziec na szczescie znalezli miejce n tymczasowe przedszkole gdzie dzieci chodzily na czas remontu ale remont byl blyskawiczny okolo 2 tygodnie, ciesz sie ze przeniesli te dzieci do innej szkoly a nie zupelnie odmowili miejsc, pisanie skargi ci nic nie pomoze pewni urzad miasta , gminy itp organizuje ten remont

Gość bbbbbbbbbbbb
to niewielkie miasto, tu nie jezdzi komunikacja miejska:-)

Gość bbbbbbbbbbbb
ale przedszkole jest nieczynne 3 miesiac!!!Kurde, zapisałam dziecko do przedszkola na ul Y, a nie do szkoły na ulicy X!!!

taka polityka zamiast wziasc sie ostro za remont pewnie po troszku robia i zgarniaja kase , przewaznie ci remoncisci to pijaczki wiec zamiast zapierdzielac chleja a rodzice maja klopot bez sensu powinni remont zrobic podczas wakacji, moze dowiedz sie kiedy skoncza

Gość bbbbbbbbbbbb
dzwoniłam dzis do przedszkola (jest tam grupa maluchów, w sali dla starszakow i jedna grupa sredniakow) i pani nie wie nawet czy dzieci moga wrocic w poniedziałek, a taka była pierwotna wersja, ze od poniedziałku starszaki wracaja do swojego przedszkola