Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upss jestem w szoku

znalazłam kondony

Polecane posty

Gość upss jestem w szoku

u mojego faceta w samochodzie w bocznej kieszeni ,i calą pakę w bagażniku ,zawsze się cieszył jak gdzieś jechaliśmy i stały tirówki,jakieś zarciki itd śmialam się z tego razem z nim ,a teraz szok on chyba jezdzi na te kurwiszony

sądze że wyciągnełaś słuszny wniosek. Skoro ci nie powiedział,że je ma w samochodzie to na pewno cie zdradza. przykre ale nie wierze zeby sobie je woził dla szpanu..

Gość zabazaba
posłuchaj kondoN oznacza że kod genetyczny jest trójkowy. tzn ze ma trzy zasady w aminokwasie czy coś tam. może chodziło ci o kondoMy?

Gość upss jestem w szoku
a w schowku miał pluszowego misia i vibrator do analny rozmiar xxxll

Gość KondoNy to też poprawna forma
o ile mi wiadomo dopuszczalne są obie, choć kondom jest częściej używany.

No to na co ty jeszcze czekasz? zajeb mu w mordę skończ z Nim. Dziewczyno opamiętaj się. Skoro bzyka się z Innymi na boku to Ja nie wiem na co Ty czekasz jedynie to współczuć.

Gość fizia rajstopianka
mój były tez zawsze sie cieszył jak te kurwiszcze widział i okazalo sie że faktycznie jeżdzi na tirowki(pochwalił sie kumpom na imprezie)a ja uslyszalam ,ale to było ładnych pare lat temu ,już nie mieszka w moim mieście ostatnio slyszalam że ma hiv ,ale nie wiem czy to prawda nie zdziwiła bym się.a ty pogoń gada i zrób sobie badania

Gość upss jestem w szoku
kochaniutka 20 ,niby dlaczego jestem głupia ,że znalazłam te gumki ,czy dlatego ze napisalam kondon a nie kondom ,żeby wszyscy robili tylko takie błędy n czy m u czy ó to świat byl by piękny a ludzie szczęśliwi,i po czym wnioskujecie że nie pogonilam zwyrola

Gość upss jestem w szoku
kochaniutka 20 nie umiesz czytać że zrozumieniem ,ja nigdzie nie pisałam ze nie wiem co mam zrobic ,ani się nie żale ,poprostu podzielilam sie wiadomościa która mnie zaszokowała,a psycholog to tobie się przyda bo zbyt mocno reagujesz

Gość a ja widziałam sąsiada
jak gadał z tirówką i potem wjechał w las a ona za nim poszła,nie moge na niego patrzec i nie mam ochoty mówic mu dzień dobry ,rzygac mi się chce jak widze go w niedz w kościele

Gość Myszaty
EEE tam, może wodę w nich nosi ?

Gość upss jestem w szoku
no nie znalam go z tej strony , ale sa w życiu takie przypadki że coś nas zaskoczy,takie życie ,kochaniutka 20 za bardzo sie podniecasz

Gość toż to toto loto
mój były mówił że niby to zakłada na palec ,żeby nie pobrudzić się jak robi przy samochodzie