Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrozzzzynekk

Jak ją poderwać ?????????????? POMÓŻCIE.

Polecane posty

Gość rrozzzzynekk

Spodobała mi się pewna dziewczyna. Koleżanka mojej koleżanki. Problem jest taki że ona lubi wysokich chłopaków a ja jestem nicki i mimo to że staram się jak mogę to ona nawet nie daje mi szansy mówiąc wprost że wzrost kategorycznie mnie skreśla bo wszystko inne we mnie jest cudowne. Czy naprawdę kobiety patrzą tylko na wygląd ???

Gość kobiety patrzą tylko na
wygląd? nie bądź śmieszny

Gość oj kurduplu pisze ci wysoki
Bo to jest tak że kobiety zarzucają facetom że faceci patrzą tylko na wygląd a tak naprawdę to właśnie kobiety patrzą tylko na wygląd. Róznica jest taka że facet patrzy na to czy kobieta o siebie dba. Fcaet nie chce grubej kobiety bo otyłośc to ogromne problemy zdrowotne. Natomiast kobieta chce wysokich bo nie wiem dlaczego tak jest. Niestety to chore bo schuść można ale urosnąć nie. Tak więc to kobiety są bezlitosne pod tym względem

No niektóre tak. Z reszta jak każdy. Nie wiesz jak poderwać?! Podejdź do niej i Ja zagadaj potem zaproś na sok albo piwo.

Gość rgwgwgwegewgge
załóż obcasy

Gość kobiety patrzą tylko na
bzdury opowiadasz

Gość petitka.
Wiekszosc dziewczyn lubi wyzszych facetow

Gość waserwalka
A ile masz wzrostu?

Mnie też odrzuca niski wzrost. Znaczy no taki, że facet jest niższy ode mnie. Równy - okej, ale po prostu niekomfortowo czułabym się z kimś niższym.

Gość .doktor. wyrostek.
To niestety prawda że kobieta patrzy tylko na wygląd. Mówi się że facet ale to nie prawda. Facet chce poprostu zdrową szczupłą dziewczynę , z sylwetką nie ma najmnijeszych problemów więc dla kobiet to nie problem. Niestety facet musi być wysoki bo kobieta jak to mówi lubi czuć się bezpieczna ik nie przetłumaczysz jej że wzrost nic nie ma do rzeczy. Poza wzrostem kobieta patrząc na wygląd patrzy na twoje ciuchy czy są markowe czy nie :D Nawet w sklepie jak coś kupujesz to patrzy ci do wóżka co masz. Jeśli masz wino w dodatku czerwone to już ma na ciebie oko, a jeśli piwo to lepiej nawet nie zagaduj :D Prawda jest taka że kobiety są okrutne i gdyby nie potrzeba seksu to większość mężczyzn wolałoby samotność. Kobieta szuka kasy , dlatego woli starszych mężczyzn i nie ma dla niej znaczenia że starsyz nie może bo ma kochanka. Mam trochę doświadczenia z kobietami i naprawdę uważaj. Nie przeżywaj wszystkiego co od nich usłyszysz albo co zrobią bo naprawdę się załamiesz. KObiety mają dusze szatana w powłoce anioła

Gość rrozzzzynekk
border ..... Krótko mówiąc patrzysz na wygląd bo wzrost to część wyglądu. Jeżeli sama narzekasz na facetów że wolą szczupłe to pomyśl o sobie co ty róbisz, pierdolnij się młotkiem w łep i zastanów czy jesteś normalna czy nie

Nie przesadzajcie. To normalne, że kobiety lubią mężczyzn, którzy są wyżsi. Większość ma po prostu taki typ. Ja na przykład nie mam wymagań co do wyglądu - po prostu niech będzie wyższy, zadbany, nosi trampki i włosy za uszy. :D I mężczyźni też mają swoje typy. Kobiety są bardziej konsekwentne, bo my szukamy partnerów na stałe, kogoś z kim będziemy mogły wspólnie przechodzić przez życie, a taką osobę powinno wybrać się starannie. Natomiast faceci raczej myślą "o, jest ładna, jeśli ma fajny charakter, to z nią spróbuję". Nie biorą sprawy na poważnie. Z reguły i do pewnego wieku oczywiście. :)

Gość roochaj i rzucajj
Jest wyjście : roochaj i rzucajj :D Chłopaku ! Jeżeli jesteś młody to nie zadręczaj się związkami. Nie pierdol się w żadne związki bo kurwicy dostaniesz. Nastolatki i te dziewczyny ze studiów to porąbane charakterologicznie siksy którew mają co godzinę inny nastrój i humorek. Nie pierdol się w to , tylko ruchaj co żywe i już. Ja tak robiłem a dopiero gdy miałem 32 lata znalazłem sobie pierwszą dziewczynę na stałe. Wcześniej nigdy nie byłem w związku i to było bardzo dobre. W tym wieku korzystaj z zycia w spokoju , na chój wysłuchiwać jakichś lamentów typu : kochanie , czy ty mnie ejszcze kochasz albo Misiaczku czemu tak rzadko do mnie przyjeżdżasz. A co ty jesteś ? jakaś rzecz z bazaru ?

A któż nie patrzy na wygląd? PRZECIEŻ KAŻDY PATRZY! Mówię tylko, że dla mnie nie jest to najistotniejszy aspekt. I rozluźnij poślady, bo Ci żyłka w odbycie pęknie. :O O cóż się sapiesz? I gdzie niby napisałam, że narzekam, bo faceci wolą szczupłe?! To normalne! Sama jestem szczupła i jakoś nie mam nic do tego. :O Więc o czym Ty pieprzysz?

Gość pytającyyy onnn
border... ale dlaczego kobieta patrzy na wzrost skoro ze wzrostem facet nic nie moze zrobić ??? Facet to przynajmniej patrzy na figurę na którą mamy ogromny wpływ. Każdy może mieć szczupłą wysportowaną sylwetkę więc wystarczy tylko chcieć. A facet co ma zrobić ???? Trochę serca kobieto , trochę serca bo od tego materializmu to wam siano we łbach się zbiera

Gość borderlineowa odpowiedz
borderlineowa, ty masz 16 lat i to twoja fotka ??? Jestem kobietą i jestem w szoku że taka szczeniara ma tyle tapety na twarzy :(

Nie jestem materialistką! Kurcze, dlaczego nie potraficie zrozumieć trochę kobiet? Nie wszystkie, ale niektóre po prostu NIE LUBIĄ niskich. Co możemy na to poradzić? Odrzuca mnie to nieco, wiem, że facet nic z tym nie może zrobić, ale cóż ja mam na to poradzić?! A deformacje twarzy? Chorobliwa otyłość? Takich kobiet też nie skreślacie "bo przecież nie miały wpływu na to jak wyglądają"? Przestańcie, hipokryci!

Poza tym, żeby facet był stanowczo niższy ode mnie (bo to takich skreślam), to musiałby mieć jakieś 160 cm. To chyba naprawdę mało.

Gość borderlineowa odpowiedz
nie ma czegoś takiego jak chorobliwa otyłość a defekty twarzy to też nie tak iznowu problem koleżanko. Ja byłam bardzo gruba , ważyłam 93 kilo w wieku 17 lat , teraz mam 25 lat i ważę 58. Kosztowało mnie to mnóstwo ale teraz jestem szczęśliwa. Od 7 lat nie zjadłam ani jednego chipsa które tak uwielbiałam zawsze. Jem bardzo zdrowo i dużo ruchu i mimo tendencji do łapania wagi ten wysiłek nie idzie na marne. Teraz sobie sporo luzuje bo już nie chcę gubić wagi ale przynam że kiedyś to były męczarnie. Twarz to nie problkem bo faceci patrza głównie na sylwetkę. Twarz mam ładną i to bardzo ale gdyby byłam otyła to żaden nawet nie chciał gadać, teraz mam takie branie że mnie to przeraża bo nie lubię szumu koło siebie.

Gość kisssssiel
wyluzuj autorze. Jeżeli dorobisz się kasy to nawet możesz mieć 120 w kapeluszu :D Mam kumpla który po ojcu odziedziczył firmę i gdy tylko roztrząsł to po osiedlu to teraz nie ma laski która by się do niego nie śliniła :D Pierdolony wygląda jak jakiś alfons a może mieć każdą :D Maks . 160 cm, rudy, gruby, malutkie oczy, blizny na ciebie. Wygląda okropnie a mimo to szmal robi swoje. Dla kobiet pierwsza rzecz to kasa a wzrost druga, charakter nieistotny prawie. Jeżeli jesteś jakimś romantykiem, wrażliwym pianistą itp. to sorry ale samotność cię czeka bo nawet szra myszka cię nie zechce

Gość majorkanka
Owszem kobiety i mężczyźni patrzą na wygląd, ale zauważ, że są kobiety, które chodzą z niskimi facetami, albo grubymi, a mężczyźni, czasem bardzo przystojni, biorą sobie brzydkie dziewczyny za żony. Twój błąd to narzucanie się i wręcz proszenie "daj mi szansę". Chciałbyś, żeby laska, która Ci się na pierwszy rzut oka nie pociąga, tak cię dręczyła? Trzeba się niezobowiązująco poznać. Okazałeś jej zainteresowanie, teraz ja trochę poolewaj. Niech zatęskni, zastanowi się dlaczego już jej nie podrywasz. Może sama będzie chciała się do ciebie zbliżyć. Spróbuj być jej kolegą, a nie starającym się Romeo.