Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanaaaaaa

Mój chłopak nie chce uprawiać seksu...

Polecane posty

Gość Załamanaaaaaa

Witam wszystkich. Zdecydowałam się napisać tego posta bo jestem już kompletnie załamana swoją sytuacją. Z góry przepraszam, jesli będzie za długi. Otóż problem problem polega na tym, że mój chłopak unika seksu. Poznaliśmy się rok temu - wtedy wiedziałam, że bardzo go podniecam. Wystarczyło, że delikatnie go dotknęłam a on już był gotowy. Wyglądałam wtedy inaczej niż teraz. Przy wzroście 158 cm miałam jakieś 57 kg. Po jakimś czasie rozstaliśmy się. Bardzo to przeżyłam i moja waga spadła do 46 kg. Obecnie mam już 50 bo obiecałam mu że przytyję. Moja waga mnie akurat zadowala. Jego jednak nie. Mój pan niestety jest fetyszystą. Podniecają go ogromne biusty. Mój taki właśnie wtedy był . Teraz jest o wiele mniejszy. Wiem, że to przez to on nie chce się kochać chociaż on temu zaprzecza. Mówi, że ma problemy i nie ma po prostu ochoty. Kiedyś robilismy to codziennie teraz nie robimy tego wcale. Kiedy już dochodzi do czegoś jestem skrępowana i denerwuje się. Mam czasem wrażenie, że on kocha sie ze mną "dla świętego spokoju". co o tym myślicie ?

Gość eghgfhfghfgh
daj foto

Gość Załamanaaaaaa
nie wiem już co myśleć. Nigdy nie narzekałam na brak powodzenia. On też wciąż powtarza mi, że jestem sliczna ale jesli chodzi o seks to traktuje mnie jkbym miała 15 lat