Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annonnimka

Gnojki narzekaja na laski ze leca na kase a podrywaja nie te co trzeba

Polecane posty

Gość Annonnimka

Dla nich wazniejszy jest wyglad niz to co soba laska prezentuje. meżczyzna rozglada się za ladna laska (nie zwracajac uwagi na jej charakter no bo ladna) - a czesto jest tak, ze ladni ludzie (kobiety i mezczyzni) cenia sobia wygodne zycie, markowe ciuchy, ekstra samochody itp. A pozniej taki sie dziwi, ze laske obchodzi jego potrfel. Swoja droga panownie - sami czesto jestescie sobie winni - wielu mezczyzn probujac zdobyc kobiete szpanuje kasa, samochodem, ciuchami itp. Dlaczego nie patrzycie na te skromniejsze, moze nie z talia osy ale majace dobre serce ? taka by was nie wykorzystala na kase :-o

Gość Dokładnie tak jest :)
popieram

Gość Regina 49 Białystok
ale z ohydną i tłustą dziewczyną lipa sie pokazać

Gość gnojki dobre haslo
ale jak mam miec kobiete ktora mnie nie pociaga to chyba jest proste ze samotnosc wybieramy :D

Przyjmę postawę kontr argumentu, z drugiej strony ciężko uwierzyć w wartość kogoś kto sam w nią nie wierzy - kompleksy

Gość Swoj ziomek
A na co mi brzydka dziewczyna ? Mam to zrobić z dobroci serca ? Czasy są takie a nie inne i piękno jest w cenie. Oglądam się za ładnymi i tyle. NIe narzekam na to że lecą na kasę bo mam na to wyjebane i wiadomo że nie będę z taką do końca zycia. Sprawa w takich relacjach jest jasna dobry sex i towarzyszenie na bankietach za zakupy i wożenie dupy samochodem. Można nazwać to do wynajmowania dziwki na dłuższy okres za mniejsze pieniądze bo luksusowa dziwka ( odloty.pl ) bierze 1800-2500 za noc, a tutaj mam stałe dymanie super laski na max 2000 zł miesięcznie.

Gość inczej nie kazda sie do tego
przyzna ale kazdy widzi jak jest w sumie mam to gdzies bo nie zamierzam zadnej utrzymywac na stale :D

Gość Swoj ziomek
Małgosiu wiem to ale nigdzie nie napisałem że każda ładna / piękna dziewczyna leci na kasę. Moja wypowiedz tyczyła się panien nastawionych na hajs i tyle. Pozatym to ładna z Ciebie dziewczyna :), sledzę Twoje wypowiedzi na kafeterii to i nie głupia jesteś :) wiec czasem są wyjątki ładna + ogarnięta :P. Poprawiasz humor :)

Gość nawet jesli to prawda
to co z tego? mam sie czuć winna bo jestem ładna? phi

Ziomku, ale Ty nic z nikim nie musisz :) tylko zabawne jest kiedy facet majac do wyboru dobra zakochana w nim kobiete, nawet ladna, ale nie potrafiaca sie sprzedac czy ladnie ubrac/dobrac makijaz/kilka kg za gruba a efektowna, niemila kobiete lubiaca wykorzystywac mezczyzn wybiera ta druga, a pozniej narzeka, ze kobiety sa zle.

Gość borsuk :
gnojki dobre haslo ale jak mam miec kobiete ktora mnie nie pociaga to chyba jest proste ze samotnosc wybieramy ja tak samo :D

dokladnie tak jest - a jesli Ty bedziesz miala w domu grubego faceta z wasem i w dziurawych skarpetkach, ale bedzie mial dobre serce i bedzie w Tobie zakochany - zostaniesz z nim, czy bedziesz szukala lepszego?? Nie musisz odpowiadac, bo odpowiedz znam :classic_cool:

Gość nie ma to jak hiokryzja
kobiet :D ogarnijcie sie w koncu bo biada wam bedzie :D

Taaak? Nie sądź po sobie :P Musisz być bardzo infantylna, jeśli uważasz, że takie drobiazgi, jak wąs, który można zgolić w 5 min czy tusza, której można się pozbyć w parę miesięcy ważniejsza jest, niż charakter :) W dodatku nie rozumiem Twojej kąśliwości. Jako dziewczyna o urodzie przeciętnej powinnaś się solidaryzować z tymi mniej ładnymi...

Gość tak pisac to kazdy moze
ale zadziwiajace jest to jak sie losy potrafia potoczyc w zyciu :classic_cool:

Gość gosiacostam
nie zebym osadzal ale nie robi szalu przynajmniej na mnie :P

oczywiscie, ze kazda kobieta zaprzeczy ze leci na kase ale kazda z nich twierdzi ze facet powinien byc zaradny = zrabiac kase :P

Gość sidney..pollllak
Zgadzam się z autorką .. Niestety tak jest, że przystojni faceci szpanują , i szukają lasek z którymi mogą się pokazać, a wiadomo ładne laski ( choć nie wszystkie) w głowie maja tylko malowanie, imprezy, i chęć pokazania sie z fajnym przystojniakiem z fajnym autem... Pozniej przychodzi im zyc razem i facet ( lub kobieta) stwierdzaja, ze ich 2 polowka jest do niczego, leci tylko na kase, nic nie potrafi bo kase ktora wczesniej szpanowal mial od ojca :O

Gość sidney..pollllak
wiesz.. to, ze ktos wymaga od faceta zaradnosci nie mozna roznac z tym, ze laska leci na kase. Po prostu musi byc tak, ze facet idzie do pracy i pracuje , a nie ze lezy z dupą, a dzieci głodne... i pracuje tylko zona.. Te co leca na kase to te, ktore chca by facet zarabiał nie mniej niż 3tys zlotych, dawal im na zachcianki, przy okazji moze jesczze chciałaby kochanka ... :O w ogole nie licza sie z jego uczuciami i za wieksza kase sa zdolne isc do innego :O

Gość bo faceci cenia piekno

Gość talia osssyy
a ja mam talie osy, nie lece na kae ale za to jestem zbyt spokojna i marudna:P

Gość talia osssyy
gosialicious a bylabys z facetem ktory jezdzi maluchem?:) proste pytanie szczera odpowiedz:)

Gość a ja moze chce, chce, chce
Zbyt spokojne sa fajne. A co do wygladu, to prawda. Z reszta kazdy przyciaga osobe podobna do siebie pod tym wzgledem, wiec o co problem? :) A gosialicious... jest ladna moim zdaniem, nawet bardzo i wyglada na skromną? Jest tak? : )

Gość Kolejny normalny
Jeden z Normalnych, gdzie poznałeś dziewczynę? :)

talia osy - zakochana jestem do szalenstwa w facecie, ktory jezdzi fiatem (nie wiem jaki rodzaj, bo mnie za bardzo to nie interesuje). Mam sie odkochac bo nie jezdzi mercedesem? Nie zartuj sobie :O