Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annonnimka

Gnojki narzekaja na laski ze leca na kase a podrywaja nie te co trzeba

Polecane posty

Gość no dobra /.,
ja wlasnie jestem z facetem, ktory przytyl, bo jest szczesliwy ze mna .... wiec jest grubawy, nie ma wasa, ale czasem dziurawe skarpetki ;) i jest kochany i smieszny,zaradny, dba o mnie /i ja o niego/ wiec z nim jestem skoorwiela /slodkiego z gadki,smarujacego komplementy co chwila, / juz mialam i sie pozbylam autorka ma czesciowo racje - faceci po prostu placa za mozliwosc przebywania z ladna dziewczyna, a one to wykorzystuja sama tak robilam przez pewien czas- on mnie zapraszal w rozne miejsca, zabieral na fajne wypady ....i byl dumny ze sie ze mna pokazuje nie powiem to bylo fajne ale teraz bardziej sobie cenie mojego obcnego

Gość sfsdfsfsf
trzeba być przystojnym, wtedy kasa niepotrzebna.

Gość 854yy86t6ty
autorka pewnie nie leci na kasę-kręci ją bieda i brak ambicji

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5 ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNE 7 ZŁ- OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl

Gość SwojeWieON
Kobieta chce stabilizacji. a facet ładnej dupy przy sobie. Taka jest prawda wiec trzeba to zrozumieć. Dla faceta liczy się uroda i to jaka suka jest w łóżku a dla kobiety kasa i to jaką przyszłość facet jej da. Koniec kropka ,wszelkie spekulacje co do tego są zbędne.