Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce. nie chce .. chce... nie

chyba chce miec chłopaka ;]

Polecane posty

Witam, mam 19 lat. Lubię sobie poimprezować w grupie znajomych.. Miałam kilku bliskich 'kolegów', ale to sie szybko konczyło, gdyż im zalezało tylko na sexie..wiem chłopcy w wieku19-22 tylko jedno cchą.. własnie a ja bym chciała poznać normalnego chłopaka, który po 2 miesiącach nie zerwał ze mną znajomosci tylko dlatego ze nie cche isc z nim do łozka.. miałam w tamtym roku jednego fajnego .. ale też coś pękło w nas.. niby jesteśmy znajomymi, ale on ma juz dziewczynę.. nawet nie wiem w sumie po co to napisała, ale może ktoś ma podobnie ? ;D

Gość dobry bolec nie jest zły
to samo z bolcowaniem :D

Gość Regina 49 Białystok
pamiętaj ze jestes kur­wa

nie o takie opinie mi chodziło i wypraszam sobie nie jestem kurwą !

lubie robić lodziki z połykiem i wielkie murzyńskie pały!

Gość Regina 49 Białystok
a jesli tak to przepraszam SUKO

Gość a ja taka ja
mam podobnie, a może nawet bardziej skomplikowanie :o

dziękuje za podszywy i miłe komentarze pokazujecie swoją kulturę osobistą ;) Pozdrawiam Was bardzo serdecznie ! ;] co do a ja taka ja to z czym Ci to się komplikuje ? ;) ja ostatnio tez trafiałam na typowych podrywaczy. miałam nadzieje, ze się zmienią jeden przez 4 miesiące był inny, był 'wierny' Ha no ale potem okazało sie ze nie był szczery.. jego kumple go wydał co on mi opowiadał :D no tak i teraz wyrywa 15latki :D

po 3 miesiącach znajomosci ? trochę za szybko chyba

Gość mloda jestes
za jakis czas sama bedziesz chciala tego seksu, o ktory teraz tak ubiegaja sie chlopcy:) tzn mysle, z enie bedziesz na to tak krytycznie patrzec. nie mowie, zeby lazic z pierwszym lepszym do lozka, co to to nie.

Gość a ja taka ja
e sory, ale nie po to chce być w zwiazku żeby mieć z tego TYLKO seks, dlatego ważne jest by przyjać jakąś wspólną perspektywę, która niejest wyłacznie łóżkiem

Gość a ja taka ja
co do moich komplikacji, to miałam już tak dwukronie, że było coś fajnego na rzeczy, ale musiałam się przeprowadzić do innego miasta i d*pa :o

Gość a ja taka ja
pozostali chcieli od razu do łóżka, żenada

Gość a ja taka ja
a teraz jestem w nowym mieście, nikogo nie znam, i nie wiem jak poznać

Gość mloda jestes
ja tez nie mowie tylko o seksie.

Gość a ja moze chce, chce, chce
Autorko, skąd jestes? : )

ja chyba potrzebuje w chłopaku wsparcia, przyjaciela.. kogoś kto będzie ze mną nie dlatego, ze pociagam go tylko fizczynie, ale poprostu jest dla mnie... czy to wogole jest możliwe ?

Gość samotnik_23
ja jestem takim chłopakiem, ale teraz wiem, że wcale to nie jest takie fajne bo jestem cały czas sam.

ale nie tylko samym przyjacielem.. zeby była między nami jakaś tam chemia czy jak to sie nazywa..ale zebym wiedziała, ze on nie chce tylko sexu.. wiem, ze sągdzies uczuciowi meżyczźni, ale nie mam do takich szczescie ;]

Gość 345678621354
To ja mam podobne oczekiwania do dziewczyn i chyba tez źle trafiam. : ) Czekam na ta jedyna, mam 20 lat, nie mysle o seksie, zrobie to dopiero z nia i to wtedy kiedy ona bedzie chciala.

Gość quests
wszystkim zależy na seksie, bo jesteśmy ludźmi ;) ale nie tylko to jest ważne. Pewnie co niektórzy nie wiedzą, jak to jest, gdy wstajesz rano i myślisz tylko o tej jednej kobiecie i życzę Ci takiego faceta. Pozdrawiam

Dziękuje bardzo. 345678621354 - to co trafiasz na takie, którę chcą się tylko z Tobą przespać? Chyba zmienię moje towarzystwo, może to oni takich przyciągają,chociaz nie .. to ja ich przyciagam.. oni zawsze zagadują, a ja głupia mam nadzieje, ze się zmienią ;| a potem czuję sie okropnie.. tak jak ostatnimi czasy... ale przeciez takich facetów kręca laski , wydekoldowane itp mini .. no a ja jednak nie należę do nich.. zawsze jeasn jakas koszulka... Muszę zamknąc ten rozdział w zyciu.. ale naprawde cięzko... ;|

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY . W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNIE 7ZŁ. - OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl< br />