Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MCH

krew w śluzie...

Polecane posty

Gość MCH

krew w śluzie co to znaczy? okres był 5 wrzesnia ale mało - takie kapani aa 15 września w śluzie maiłam krew Myślałam z eto okres tak sie rozkreca al e teraz nei wiem ! sdzis kupiłam test - jutro rano go zrobei - bo mam juz urojona ciąż e:(

Gość MCH
dodam ze miałam przed okresem zapalenie pecherza i brałam antybiotyk czy to dlatego?

Gość MCH
w sumie to jestem jeszcze dziewica, nawet nie macalam sie jeszcze z zadnym, ale brak okresu to chyba oznacza tylko jedno - dzidziusia w drodze :(

Gość Malenka Zielona
Wybacz, ale jak przeczytałam ostatniego posta, to buchnęłam śmiechem x) i nie wiem czy to się ktoś podszywa, czy nie... x)?

Gość MCH
Trzeciego posta napisał albo napisąła jakas durnota która sie nudzi i podsmiewa z ludzkich problemów! A tak pzry okazji to chciałam uzyskazc tutaj porade ale widze ze nie potrzebie

Gość MCH
trace czas i jeszcze bardzie sie stresuje! jak macie pisac takie pierdoły to lepiej sie nie odzywajcie! Przepraszam ale zdenerwował mnie ten podszywacz - jestes kompletnym dupkiem wiesz?

Gość MCH
durnota to jest osoba ktora pisze swoje watpliwosci czy jest w ciazy a nie podaje jak wygladalo wspolzycie, bo co innego sex codziennie bez gumki a sex raz na miesiac w gumce :P podszyw :classic_cool:

Gość MCH
ponoc czy okres jest okresem swiadczy kolor, zywo czerwony to obres, taki brunatny niekoniecznie swiadczy o okresie lekkie krwawienie , krew w sluzie tak w polowie cyklu czyli jak u autorki topicu moze swiadczyc albo o owulacji albo o zagniezdzeniu sie zarodka w macicy podszyw

Gość Malenka Zielona
Jestem zdania że wątpliwości może mieć każdy, przy czym nie specjalnie można mieć ochotę chwalić się tym, jak wyglądało współżycie. Cóż, jeżeli chodzi o tą krew... Podobno w momencie zagnieżdżenia zarodka może jej być trochę. Jednak jestem zdania, że nikt prócz ginekologa nie jest w stanie orzec jaka jest prawda.

Gość MCH
skoro ktos zastanawia sie publicznie czy jest w ciazy to moze tez ogolnie nakreslic jak wygladalo wspolzycie, czy byla jakas jednorazowa wpadka czy nie, bo to troche potrafi zmienic tutaj jest sie anonimowym wiec chyba mozna napisac