Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czary mary hokus pokus

kto korzysta z usług wróżek?

Polecane posty

Chciałabym pójść do wróżki ale tak do końca nie jestem pewna czy rzeczywiście to się sprawdza??

Gość mam ciemny braz farbowane
ja skorzystalam 2 razy i mi sie sprawdzilo a raczej powiedziwaszy sprawdza do teraz :) idz do takiej poleconej ooo zreszta , wolna wole kazdy ma :P

to fajnie.... a przez internet jest mozliwe skorzystanie z wróżki?

ja chodze do wróżki z Będzina.. wszytsko się spełnia.. Kobieta jest wspaniała:) Przyjmuje we wszytskei dni oprocz niedzieli a w środy rano robi zakupy.. bierze 1 zł. Mieszka na zamkowej górce 5 albo 10 adresu nie pamietam.. to jest na górce naprost domu Jana Pawła II (dom parafialny) Posłam do niej razi przestac nie mog bo jest świetna:) Do żadnej za 100 zł z tipsami i blsyzczacymi kartami bym nie poszła:D dla mnie to takie sztuczne.. :) a ta babinka mieszka z kilkonastoma psami.. ale jest urocza i bardzo sympatyczna.. pomaga bezdomnym itd.. Dobra kobieta..

pewnie ze mozna ale ja prefeuje tylko osobista sesje ;)

cudowna wenus -ja tez z tamtych okolic ale ja bylam u pani z lublinca moze tez slyszalas ;) ??

cudowna wenus zwierzeta jej odebrali i przeprowadzila sie gdzies troche dalej tez gdzies kolo zamku itp ale juz nie mieszka w tej ruderze :)

właśnie znalazłam stronę viversum... ktoś z tego korzystał???? też mi się wydaje ze chyba lepiej się udać osobiście ale ja nie mam czasu:(

nie ja nie korzystalam z tego typu portali jak pislaam wczesniej znajdz troche czasu ta jedna godzine popytaj znajomych czy znaja kogos godnego polecenia itp ;) mowie ci osobiscie to osobiscie

Gość Milena G
Ja nie wierzę we wrózki, ale miałam raz do czynienia z pania , która co prawda nie nazywała siebie wróżka - twierdziła ze ma bardzo dobrą intuicję no i skusiłąm sie na wróżbę. Pani Krystyna, bo tak miała na imie rozmawiała ze mna jekieś 20 minut a pod koniec naszej rozmowy powiedziała mi że meżczyzna z którym sie spotykam wcale nie jest taki dobry jak mi sie wydaje. Oburzyłam sie i spytałam - dlaczego niby nie? Powiedziała mi ze nie wiem o wszystkim i niestety ale nie bedę z nim szcześliwa. I ze wie ze teraz z nim nie zerwe bo za bardzo go kocham, ale im bedę brnać w ten zwiazek głębiej bedzie coraz gorzej Po niecałym roku Grzesiek okazał się aktorem i kłamcą. Byłąm w szoku bo wtedy gdy zaczynalismy się spotykać był świetnym facet i nic nie wskazywało na to ze mogłoby byc inaczej. Odnalazłąm Pania wróżkę, do dzis utrzymuję z nia korespondencje i na prawdę dużo mi pomogla jej intuicja - chociaz NIE WIERZĘ WE WRÓŻBY ! ;D

Gość kdkemnm
ja mam zamiar wybrac sie do niej;) ponoc jest dobra taka jedna w okolicy... pisalam na sms z kilkoma i jedna tak gadała ze wierzylam w to, jednak nic sie nie sprawdzilo z tego co pamietam.u innej pare rzeczy tak.wczoraj napisalam do jeszcze innej, zdaje sie byc wiarygodna..;) ale nigdy nie wiadomo co jest po drugiej stronie a raczej kto

Gość Milena G
kdkemnm - zgadzam sie z Tobą - ja też wolę wiedzieć czy rozmawiam z kobietą dorosłą, która mnie słucha czy po prostu z jakimiś studentami zatrudnionymi do obslugi klientów. Ja jestem bardzo zadowolona z pomocy pani Krystyny :D z resztą do niej wielu ludzi pisze i z tego co widzę wielu ludziom udziela porad. Co najlepsze nigdy nie bierze jakichs dużych sum pieniędzy, na listy odpowiada za darmo - jak mówi ten kto przesadny niech zapłaci gosik :) Ja wam mówie, cos w tym wszystkim jest ! :D

Gość dość wyraźna
ja miałam wróżone z kart anielskich i się sprawdziło

Gość a moglabys
podac namiar do niej?

Gość Milena G
Jeśli pytanie bylo skierowane do mnie, myślę ze mogę podać namiar gg: 37616593 Pozdrawiam i dobrego zyczę.

Gość anna.s.donna
nie wierzę też, ale raz spotkałam kobietę, która zna się na wróżbach i powiedziała mi, że jestem z mężem dla kasy i że jestem nieszczęśliwa. niestety to prawda! nie miała na imię krystyna,chyba ewaa i jest ze stalowej woli:P

Gość An39
A ja chyba wiem o jaką Krystynę chodzi - to taka kobitka koło 50, szalenie sympatyczna, pracuje w Kielcach - chyba współpracując z policją. Sama nie uważa sie za wrózkę, twierdzi ze tylko ma dobrą intuicję, ale wiem ze wrózy z cygańskich kart. Mojej bratowej rok temu przewidziala ze zajdzie w ciaże i urodzi córeczke. Dzisiaj jestem ciocia Julci :D

Gość An39
aha i pamietajcie ze za wrózbę sie nie mówi "dziękuje" !

Gość ona ma 65 lat
ale jak napisac do niej?? witam nazywam sie XXX data ur pytanie? glupio tak nic nie dac...

Gość An39
to jest jej prywatny gg, wiec moze pierw zapytaj czy poswiciłaby CI troche czasu :D Ej dalabym jej góra 50 - bo strasznie młodo wyglada - moze to zasluga czarów? :O :D:D:D

Gość gość
aaaaaaa ale sie spierdzialam

Gość gość
Dzwoniła dziś do tej Aniki i naprawdę mi pomogła.

Gość gość
Moim zdaniem najlepszym specjalistą od wróżb i horoskopów jest wróżbita Paulus (wrozbitapaulus.pl) kilkukrotnie korzystałam z jego uslug i za każdym razem wszystko się sprawdzało.

Gość gość
http://wrozbitapaulus.pl - zwracałam się do niego w paru sprawach związanych z miłością i wszystko się sprawdziło. Jak dla mnie wart polecenia.