Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CZERWONA FASOLA

czy to ciąża ????

Polecane posty

Proszę o opinie .... Staram się o dzidzię - idzie 9 miesiąc....dopiero od 2 miesięcy mam @ , wcześniej obrzydliwe , brązowe plamienia :( cykle są nieregularne ( 1- 20 dni , 2 - 34 ) ostatnia @ zaczęła się 22.08. w dniu 08.09 byłam u gina na kontroli i powiedział,że wyczuwa owulację w PRAWYM jajniku...no i ok...kochaliśmy się dalej :) od 3 dni strasznie mnie mdli , jest mi strasznie niedobrze :( ,mam obrzydliwy smak w ustach którego niczym nie mogę zabić, mięta nie pomaga :( dzisiaj zaczął mnie boleć na dole brzuch , zwłaszcza z LEWEJ strony...wczoraj pojawiła się biała wydzielina która jak dla mnie pachnie drożdżami ,już sama nie wiem czy to infekcja, czy węch też mi się popsuł :( nie wiem co myśleć , czy to ciąża tak wykiełkowywuje???? na test chyba za wcześnie jeszcze , co ???? na @ chyba też ???? EEhhhh.... odpiszcie proszę co myślicie!!!! :)

:) na pocieszenie dodam, że moim pierwszym objawem ciąży była grzybica, której nigdy wcześniej nie miałam

Ha,ha :) W grudniu odstawiłam tabsy , co sie działo przez te kilka miesięcy to nie chce mi się gadać :( prawie w depresję wpadłam :( te plamienia dawały mi nieźle w kość :( już myślałam ,że nigdy się nie "wyprostuję" teraz jest nadzieja :) Martwię się tymi mdłościami i tym niesmakiem , no mówię wam , szorowanie zębów , miętka , gumy i inne cuda na kiju .... może mi żołądek siada :( ???? Tak , ta wydzielina jest inna niż zwykle , facetowi nie dawałam wąchać , bo się wstydzę :) miałam kiedyś grzybicę ale to wyglądało dużo "intensywniej" dolegliwości były dokuczliwe i bardzo niemiłe .... hhmmm , no nie wiem... narazie posmarowałam siebie i jego :) clotrimazolum na wszelki wypadek...