Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToSuCZZZZZZzZZZ

kurwa podłamałem się troszke.. czyzby ona nie byla napalona na mnie?

Polecane posty

Gość ToSuCZZZZZZzZZZ

W weekend widzę się z moją kobietą... dzieli nas 150km, także widujemy się tylko w weekendy teraz nie widzieliśmy się już 3 tygodnie.. przed chwilą rozmawialiśmy przez telefon i ja coś tam do niej powiedziałem "ze w nocy popracujemy nad twoją kondycją:D" mając oczywiscie na mysli sex.. a ona mi odpowiedziala takim zimnym głosem "grzeczny badz dobrze?" kurwa.. wkurwilem sie, suka zimna

Gość !aNka
nie tym tonem w kierunku kobiety gnojku zakichany!

Gość ToSuCZZZZZZzZZZ
anka, zamknij morde zimna pindo

Gość !aNka
weź ty kurwa stary rurociągu pomyśl co piszesz i lepiej pracuj nad kondycją swojego liliputka

Gość aż dziw że ktokolwiek chce
się z tobą spotykać... Posłałabym cię na drzewo za takie odzywki do kobiet. Chyba przerost ego masz...

Gość ToSuCZZZZZZzZZZ
oj tak.. teraz kafeteryjne szmaty beda mi tutaj wywody prawiły, ze niby jestem chamem ZAPMIETAJCIE KURWY!! to tylko anonimowe forum, moge tutaj pisac co mi sie podoba w realu praktycznie w ogole nie przeklinam i jestem W STU % INNA OSOBA a tutaj moge byc kim chce, jasne kurwy?? wiec temat mojego hamstwa omincie pizdy jebane :)

Gość otywdupejebany
ch,uj ci w oko, sam se pisz na tym temacie, nikt takiemu złamasowi nie da odpowiedzi

Gość otywdupejebany
rączka ci zostaje :D jej sie nie dziwie...

Gość ToSuCZZZZZZzZZZ
i tak ją zrucham, szmate jebana tak ze popamięta ten wieczór :D

Gość kar*o*l*inka
spoko nie musisz sie denerwować. Tylko tak wiesz ogółem na wszystkie kobiety kurwy suki nie bardzo wypada. Ale to twoje zdanie i skoro gdzieś się musisz wyżyć to niech to nawet będzie tutaj. Zawsze lepiej wyrzucić TO z siebie niż trzymać w sobie. Swoją drogą ja też bym mogła tu nawypisywać że chłopy to chuje, gnoje, świnie je...e, sk....syny, itd itp.

Gość denver ostani dinozaur
dobrze dobrze, ruchaj kurwisko, one tylko do dawnia dupy sie nadają!!!

Gość Takijeden............
Możesz sam siebie przekonywac, że nie klniesz w realu, że jesteś..... jenteligentem!!?:P Powiem Ci,... jesteś NIEOKRZESANYM PROSTAKIEM, takim się urodziłeś i takim umrzesz, mały człowieczku. I nie licz, że będę z Tobą dyskutował - nie jesteś tego wart!!!!

Gość ale beka z frajerni :D
beke mam jak te cwele z internetu ublizaja autorowi ze fluga :D:D:D:D: widzicie lamusy, on chociaz porucha w weekend a wy?? WEEKEND Z KAFETERIĄ? HAHAHAHAHA CIOTY