Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość art-baby

Piękne ręcznie wykonywane księgi dla dzieci

Polecane posty

Gość art-baby

na kazdą okazje( roczki, chrzciny, wesela, komunie itp , gratis fotomontaż (lub bez jak kto woli) cena 35 zł mam w glowie mnóstwo pomysłów , kazda ksiega jest wykonywana indywidualnie pod klienta , wiecej info gg 4158634 email marta-zyla@o2.pl pozdrawiam serdecznie 🌻

Nie jesteś zalogowany lub nie masz uprawnień dostępu do tej strony. Może to mieć jedną z poniższych przyczyn: Nie jesteś zalogowany. Wypełnij formularz logowania poniżej i zaloguj się ponownie. Nie masz odpowiednich uprawnień dostępu do tej strony. Może próbujesz edytować wiadomość innej osoby lub dostać się narzędzi moderatora?? Jeśli chcesz napisać wiadomość, możliwe, że administrator wyłączył twoje konto lub wciąż oczekuje ono na aktywację. nie bede sie logować ;] wklej fotkę i pokaz jak to wyglada :)

Gość dobry duch kafee
jestem pod wrażeniem , szkoda ze nie mam teraz zadnej okazji by takie coś sprezentować

Gość mam ciemny braz farbowane
ja znam cie z ogolnego tam tez wkleilas przed paroma dniami wtedy ci pisalam bys rozszerzyla np slubne okolicznosciowe etc.. naprawde ladne :) gdybym ja oczekiwala dziecka to zapewne bym kupila ;)

Gość art-baby
Czesc :) dziekuje za zainteresowanie , próbuję zwalczyc bezrobocie :) książki mają wymiar a4 , są cztery kolory do wyboru : cukierkowy róż+ srebro dla dziewczynek błekitny+ srebro dla chłopców złoto srebro złoto + brąz - efekt postarzenia jeżeli macie jeszcze jakie pytania prosze pisać chętnie odpowiem ;)

Gość art-baby
czesc ;) różyczki wykonuję rownież recznie , gdzieś miałam tutorial wykonania mogę podesłać jeżeli jestes zainteresowana

Dzięki, ja też robię ręcznie, chciałam pójść na łatwiznę :) Ale podesłać możesz, znam parę sposobów, może Twojego jeszcze nie :)

Gość art-baby
Kurcze nie potrafie teraz tego znaleść , ale wejdz sobie na wizaz.pl na forum hobby jest tam bardzo duzo ciekawych pomysłów i tutków :) polecam , jest bardzo miła atmosfera :)

Gość wow ale się namęczyłaś
naprawde podziwiam , sliczne ksiazeczki na 18 tez robisz takie smieszne ?

Gość wow ale się namęczyłaś
a mnie te z allegro sie tak nie podobają , tym bardziej ze zdjeia nie sa tak obrobione i kolory zle dobrane na niektorych książkach , coś o tym wiem bo sama rownież robie reczne prace i widze czy cos jest zrobione z sercem czy byle jak byle sprzedac