Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Layna

Jak spędzacie rocznicę, urodziny itp ze swoimi partnerami?

Polecane posty

Czy oprócz tego, że dajecie prezent to spędzacie jakoś czas tego dnia ( kino, restauracja itd)? Prezent zawsze kupiony czy zrobiony własnorecznie? prezent z pomysłem czy coś uzytecznego ? Jak to jest u Was?? Chciałabym wiedzieć czy ktoś z Was w oryginalny sposób spędza ten dzień ;) Pozdrówki

Gość Jesssica24
ja z moim jestem już 8 lat, jak mam mieć urodziny imieniny czy jeszcze jakis szczególny dzień np rocznicę, mój facet wszystko planuje i przeważnie jest to kolacja przy świecach, obowiązkowo czerwone róże, jakiś drobiazg na pamiątkę w rodzaju biżuterii. Np w tym roku zaskoczył mnie tym że zabrał mnie do Paryżu na kolację w wieży Eiffla, przy czym był to mój pierwszy pobyt we Francji:)

Gość młeheheheh
Jesssica24 - ja, w dupie : D

Gość Jesssica24
tzn?

Gość Anetka mała 23
Mój nigdy sie zbytnio nie stara :O Na urodziny ostatnio kupił mi tylko poduszke, dał mi ja i tyle... :O a ja zawsze sie starałam, żeby jakoś miło było. Robiłam kolację, dawałam prezent ... Za to koleżanka ostatnio zaprasiła swojego na gokarty, pozniej do kina ;)

Gość Jesssica24
kurcze a ja mojego nigdy donikąd nie zaprosiłam aż mi głupio. To On zawsze wszystko organizuje, nawet codzienny wieczór urozmaica. Nie ma takiego tygodnia by nie dał mi chociaż 2 razy róże, jakieś spontany, wycieczki.A ja nic, kompletnie nic:(

Gość Sebastian_Mornik
Ja planuje oświadczyć się mojej kobiecie w naszą 4 rocznicę, która jest już niedługo!! Zabieram ją do Zakopanego :)

Gość Dziunia 12345
Ja też nigdy nie zorganizowałam nic mojemu mężowi :O prezent i tyle :O

u Nas bywa różnie z prezentami, Ja często dostaje kwiaty, a sama kupuje przeróżne prezenty czasem dobry ciuch a czasem coś co cieszy oko :) Często w te dni idziemy na kolacje bądz do kina :)

Gość u mnie to jest tak, ze
na kazda rocznice, urodziny itp dostaje od niego rozne. To juz standard. Na urodziny zawsze jest tort, szampan i uroczysta kolacja w domu i oczywiscie prezent. Prezent jest kupiony i zazwyczaj jak nie wiemy co kupic, to sie pytamy siebie nawzajem co chcemy. W rocznice nie kupujemy sobie zadnych prezentow (poza rozami od niego). Idziemy zawsze na kolacje do restauracji, za kazdym razem jest inna restauracja. Na poczatku zwiazku moj partner robil mi niespodzianke, do jakiej restauracji pojdziemy, teraz zas wybieramy ja wspolnie, natomiast on zalatwia stolik itp. Takze prezenty kupujemy sobie tylko na urodziny i na gwiazdke. Na walentynki zas ja kupuje jemu jego ulubione slodycze i kartke, a on mi roze. Nie chcemy sobie tysiace razy w roku kupowac prezentow, bo nie czujemy takiej potrzeby. Po co wymyslac rzeczy, ktore i tak pozniej moga sie nie przydac. Jak cos chcemy to kupujemy po prostu z naszych wspolnych pieniedzy, po wczesniejszym uzgonieniu z parnerem.

Gość u mnie to jest tak, ze
dostaje od niego róże a nie rozne - pomylilam sie

Gość marleeeeeeeeeeeeeeee
opowiem Wam jak wygladala moja rocznica ;) poszlismy do kina, dostalam kwiaty i to chyba jedyny mily akcent :) w kinie kazdy placi za siebie, ja zrobilam kolacje, wiec poprosilam, zeby kupil wino, stwierdzil, ze tyle wydal na kwiaty, kino i fajki, ze ma tylko 5 zł :D wlurwilam sie i stwierdzilam, ze i tak duzo wydalam na kolacje, wiec ja tez dam tylko 5 zł i kupilismy najtansze jakie bylo :) ja robilam kolacje ( wykwintnie podany kurczak po chinsku) , on ogladal tv potem jedlismy kolacje, on dalej ogladal tv po kolacji dalej ogladal tv, a na moja propozycje,ze moze to wylczymy i moze pogadamy, wkurwil sie :) ktos przebije? :D

nie wiem dlaczego, ale kazde moje urodzinki to przyjęcie dla rodziny lub przyjaciół w domu- oczywiście zrobione przez faceta z którym jestem. Było ich trzech a styl ten sam- rano obsypana kwiatami, prezent, a wieczorem tłumy gości. Nawet w tym roku kiedy postanowiłam spędzić urodziny pod palmami mój ex( nie ma obecnego) zaprosił 4 poznanych w hotelu osób. Co prawda nie w domu ale w knajpie ale powiela się standard. Już się przyzwyczaiłam i polubiłam takie wiece

rocznica jest zawsze bardziej romantyczna- z reguły kolacja, świece. raz wspominam jak były zabrał mnie do lasu na ognisko. Był luty, a tam spiworki, zestaw alkoholu, pyszne jedzonko. Do dziś wspominam to jak sen

Gość kaśka, kasiunia, kasiek
Ja mam teraz 1 rocznicę z moim facetem tzn. za 2 tyg i nie mam pojecia co mam zrobic? Czy cos kupić ?? Kolacja w domu odpada, chyba, ze pojdziemy do jakiejs restauracji tyle, ze wiem, ze on chce mnie zaprosić .. :( więc ja muszę wymyślić coś innego .. :O Kurwa babie zawsze trudniej coś wymyślić :( Co Wy kupujecie facetowi na rocznicę?? :(

up, chętnie się dowiem jak spędzić rocznicę :) wprawdzie do mojej jeszcze 3 mies, ale dobrze wiedzieć :) W tamtym roku mój chłopak zaprosił mnie na kolację, wcześniej wręczył bukiet róż.. :) Teraz i ja chciałabym się jakoś wykazać . :(

Ja zawsze staram się kupić coś ciekawego, interesującego i z jajem! Wam też radze kupić coś takiego, bo jak ostatnio kupiłam swojemu chłopakowi taki lodowy kufel to był mega zadowolony :D kupiłam go na 2future.pl

Gość czarnaanulka
My rocznic nie obchodzimy jakos :D A urodziny roznie... wyjazd we dwoje na weekend, restauracja, kino, teatr, kolacja w domu... A kiedys wywiozlam mojego mena, bo marudzil juz o tym dlugo, do parku linowego :D ale w samochodzie mial zawiazane oczy:D zeby byla niespodzianka:D a potem restauracja-kolacja, sex w samochodzie w drodze powrotnej do domu, w lesie :D a potem w domu :D

Gość Selinine
Jessica, to wyciagnij wnioski, bo zachowujesz sie jak egoistka :( Rocznic nie obchodzimy, urodziny roznie, ale zazwyczaj moj facet robi mi uroczysta kolacje, a innego dnia, w weekend robimy przyjecie dla znajomych. Prezenty sa czesciwo robione, czesciowo kupne, takie sa najlepsze :)

Gość a ilu masz tych partnerów

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY . W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNIE 7ZŁ. - OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl< br />

Róże dostaję jak mój kochany baran przyjeżdża do mnie ;) W naszą pierwszą rocznicę mieliśmy pójść na plażę, pewnie były jeszcze jakieś plany, ale wyszło inaczej ;) Poszliśmy na Łebe, zagraliśmy w kuurde zapomniałam jak sie to zwie... ';) Taki stół, co się wrzuca 2 zł. i się wali w taki żeton, trafia się w taką dziurkę ;) No i pograliśmy kilka rundek i wygrałam z nim ;D Potem poszliśmy do niego do mieszkania, zrobił mi na kolację to co zawsze makaron z sosem bolońskim ;) Ja tam uwielbiam jak on gotuje, cokolwiek z resztą wszystko co robi jest przepyszne. Położyłam się obok niego i zasnęłam ;) Przykre to, bo nawet filmu nie obejrzeliśmy gdyż zasnęłam. Niestety sezon zrobił swoje. Dostałam śliczną bransoletkę z bursztynami ;) I tyle.

Gość wewewezxzxz
Jesssica24-- gratuluje a podobno Twoj chlopak jest abrdzo biedny i utrzymywany przez rodzicow:D:D

Gość smutna21latka...
hehe może rodzice mu dali kase, żeby swojej dziewczynie zasponsorował wyjazd hehe :P

Gość klassi
Ja lubię w ten dzień iść na jakąś romantyczną kolację. Kiedyś byłam na takim wyjście w jednej krakowskiej restauracji Le scandale na moim ulubionym Kazimierzu. Wtedy wybieram to co najbrzydziej lubię, owoce morza, wino i mój ulubiony deser - czyli szarlotkę na ciepło z lodami waniliowymi...Nie ma nic bardziej przyjemniejszego niż dzielenie się tymi smakołykami z ukochaną osobą.

Gość Anastatazja
W tą rocznicę - pierwsza nasza (:D) otrzymałam bukiet kwiatów. Pojechaliśmy do restauracji, wieczorem spacer nad jeziorem i zachód słońca. sex w domu z nowym gorsecikiem (to dla niego taki bonus. ;))