Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama klocuszka

jaki fotelik 9-18kg macie i mogłybyście polecić?

Polecane posty

Gość fląderka.
my mamy malo znanej firmy Ramatti, bardzo dobry. przynajmniej samochodu nikt nie ukradl. bo jak mielismy wczesniej chicco, to zwineli nam auto :-P oczywiscie na pewno nie z tego powodu, ale pozartowac mozna :-D

roemer king plus. super jest :) ładnie trzyma główkę, materiał bardzo przyjemny, szerokie siedzisko, dobre pasy.

ja mam recaro young expert :) jeździ w nim od 6 msca życia. w grudniu konczy 2 lata. będzie jezdziła nim pewnie do wiosny albo wakacji a moze i dłuzej ;)

Ja wlasnie zamowilam recaro young i czekam na dostawe.skoro robia super fotele dla doroslych,to mysle,ze dla dzieci tez :)

Anka :) no własnie my też się tym kierowalismy ;) mój mąż jako były kierowca rajdowy nie mógł dopuścić do tegy by jego dziecko jeździło w innym foteliku niz recaro ;) jestesmy bardzo zadowoleni. materiał przyjemny w dotyku a system ASP sprawia, ze naprawde czuje, ze moje dziecko jest bezpieczne ;) no i regulacja pasó super. nasza Niuńka jest bardzo wysoka jak na swój wiek a fotelik pasuje nadal i jeszcze długo w nim pojezdzi :) no i jedną ręką w pół sekundy mozna przestawic fotelik do pozycji pół leżącej

my tez nad recaro myśleliśmy, ale synkowi było w nim niewygodnie. nie chciał siedzieć wyrywał się, a jak go w roemera wsadziliśmy to od razu mu się spodobało, zupełnie inne odczucia miał :) też myslę że jeszcze sporo w nim pojeździ, bo zagłówek i pasy są fajnie regulowane i jeszcze pomimo wzrostu, sporo zapasu ma :)