Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałam go kopnąc w dupę...

Facet na mieście, aż mi się zagotowało.

Polecane posty

Gość chciałam go kopnąc w dupę...

Wczoraj byłam na mieście i akurat czekałam na koleżankę w samochodzie. Po drugiej strony ulicy stała para z dzieckiem w wózku. Kobieta weszła do pobliskiego sklepu, a facet został na zewnątrz z dzieckiem. Patrzę i idzie taka blondyna ok. 19 lat, w mini spódnicy i bluzce z dekoltem. Obserwowałam tego faceta. A ten dosłownie jak cielę się na nią gapił. Rozumiem spojrzeć na kogoś innego, ale żeby cały czas gapić się jej na tyłek jak jakiś cymbał?? Co musiała czuć jego kobieta, która zzpewne wszystko widziała bo skleo jest pezszklony??

Gość kazdy facet jest taki sam
tylko dupy w głowie

Gość Boluś Oluś
a czy ta blondyna miała majtki?

no ale co z tego ze się patrzył?? :D najlepiej męzowi oczy wydłubać nie? żeby nie kusiło :P

Gość To jest normalne
Skad ja to znam :-( Moj też się za innymi ogląda, czesto komentuje jakie są ładne jakie mają piersi i nogi. Najlepiej się z tym pogodzić, bo i tak nic nie zmienisz. Po jakimś czasie wszystkie inne są atrakcyjniejsze, od własnej żony :-(

Gość takie sa skutki nieznajomości
samczej psychiki. Jak kobieta mysli, że facet ją kocha, to później się rozczarowuje. Niestety facet nie potrafi kochać. Ważne są cycki, dupa i cipa. Ale jak przeleci inna to tez po czasie rzuca, bo mu się nudzi.

Sama sie gapilas wiec widzisz :)) faceci sa wzrokowcami, wiec to normalne. Laska w mini i dekold to zapewne raj dla oczu facetow. coz sie dziwic.

Gość owocgranatu
Wszystko ok jak tylko patrzy to zdrowy odruch zdrowego faceta my kobiety tez obserwujemy innym facetów ale się do tego nieprzyzanjemy :)

Gość baba djurra
Bo najpiękniejsze sa blondynki naturalne z niebieskimi lub niebieskimi oczami! Rozkochać się idzie w takiej w kilka sekund!

Gość owocgranatu
baba to chyba kwestia gustu mój facet nie spojrzy na blondi za to kocha brunetki z ciemnymi oczami ;)

Gość takie sa skutki nieznajomości
Najpierw trzeba się wybawć, wyszaleć. Wtedy jesteś najpiękniejsza na świecie. Później trzeba się ustatkować i pogodzic, że jest się dla niego nie kobietą- a matką jego dziecka.