Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kkrotek

pierwszy pies

Polecane posty

Witam wszystkich. Jestem zupelnym laikiem jesli chodzi o psy, nigdy w domu rodzinnym nie mielismy zadnego-tylko koty. Moja zona rowniez nigdy nie miala psa u siebie w domu. Teraz zamieszkalismy razem, o potomka na razie nie bedziemy sie starac. Zeby umilic sobie czas i zapewnic milosc za to jakiejs istotce zdecydowalismy sie na psa...Tylko ze wlasnie-ja mam swoja firme i wychodze z domu tak na ok.4-5h, czasem mniej, a mojej zony nie ma bite 8h plus dojazdy to 9h. Ona bardzo chce psa, ja tez-dlaczego nie? Ale no wlasnie... mam pytanie-jaka rasa dla nas najlepsza-na poczatek z takimi warunkami jakie mamy(mieszkanie w bloku, 2 pokoje). Moja zona znalazla wczoraj to ogloszenie zwierzeta.hiperogl...w-domu--oferta/ i wrecz upiera sie,ze to jest psiak dla nas, ze bedzie mily, kochany, nie urosnie za duzy i jest po prostu ekhm cytuje "slodki"... Ale ja chcialbym zasiegnac porady u kogos, kto moze ma cocker spaniela..albo moze wie o jakiejs innej rasie, rownie przyjemnie wygladajacej, do ktorej przekonalbym zone? dziekuje i pozdrawiam

Jeżeli pies miałby być dla was zabawką, to lepiej sobie odpuśćcie.

Gość Kuakua
Po co dwa takie same tematy. W tamtym więcej odp już jest