Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Znów_mama

Prezent dla dwunastolatki

Polecane posty

Mam pytanie do mam dorastających dziewcząt:-) Mój syn idzie na 12 urodziny do koleżanki, co kupić na prezent? Moja córa jeszcze młoda, a starszych mam tylko chłopaków i nie wiem, czym się interesują dwunastoletnie dziewczynki? Oprócz tego, że interesują się chłopakami? ;-)

Witam,sama mam 12-letnią córę i powiem ci szczerze że ciężko jej dogodzić.Ja polecałabym super encyklopedię dla nastolatki w różowej zamszowej okładce,w której jest wszystko co dziewczynka w jej wieku wiedzieć powinna- kupiłam swojej w empiku i widzę że stale coś tam poczytuje, płytę Justina Bibera- jest teraz na topie i właśnie 12-latki go uwielbiają.Nie wiem czym się interesuje koleżanka twojego syna, może lepiej jak ją dyskretnie podpyta?.

Witam,sama mam 12-letnią córę i powiem ci szczerze że ciężko jej dogodzić.Ja polecałabym super encyklopedię dla nastolatki w różowej zamszowej okładce,w której jest wszystko co dziewczynka w jej wieku wiedzieć powinna- kupiłam swojej w empiku i widzę że stale coś tam poczytuje, płytę Justina Bibera- jest teraz na topie i właśnie 12-latki go uwielbiają.Nie wiem czym się interesuje koleżanka twojego syna, może lepiej jak ją dyskretnie podpyta?.

Moja 13 letnia kuzynka to najbardziej lubi kolczyki,wisiorki czy też bransoletka - więc tu jest fajne pole do popisu ;) Może jest fanka "Hanna Montana ":P (czy jak to tak się pisze :D) to full jest gadżetów z tego filmu -poduszka,kosmetyczka,pościel itd. A może serie kosmetyków dla nastolatek? A może jest fanką jakiegoś zespołu to płyta? A może duże zabawne kapcie z głowa miśka,psa itd? A moze zabawna lampa do pokoju? A moze mega wielka skarbonka-świnka?

dzięki dziewczyny, trochę mi to rozjaśniło sprawę, skorzystam na pewno z waszych rad (może poza ta bielizną, to w przyszłym roku;-) )

Gość bellabonda
rajstopy i czekolada byłyby najlepsze ;)

Gość dwunastolatka
Witam, mam dwanaście lat i dlatego chyba najlepiej będę wiedzieć czego my - dwunastolatki - potrzebujemy. Myślę, że mogłaby wystarczyć jakaś dobra książka (to zależy jaki gatunek lubi). Mogłaby to być płyta muzyczna, ale moim zdaniem na pewno nie Justina Biebera. Lepiej Rihanny, Lady Gagi albo The wanted, One direction. Proponowałabym także jakąś torbę młodzieżową tu polecam stronę internetową http://www.perlei.com.pl/index.html. Znaleźć tam można wiele ciekawych toreb, portfeli i plecaków. Dziękuję =) Mam nadzieję, że pomogłam! Pozdrawiam

Gość miska _
ładna delikatna biżuteria i perfumy młodzieżowe

Gość MariaKrępa
Moja córka kupiła koleżance z klasy (na spółkę z druga dziewczynką) bardzo fajna kudłata pufę ze sztucznego futra: http://pufy.pl/pufy/340-kostka-shaggy.html kolor delikatny róż, z tego co pamiętam lub fioletowy, ale wiem, że kolorów do wyboru jest więcej, Pufa idealnie nadaje się do siedzenia przed toaletką i przeglądania się w lustrze ;)