Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiolcia84

termin czerwiec 2011

Polecane posty

Gość kasiunia
ja te zpoprosz eo @ kasiuniasiunia211@wp.pl

Bardzo dziękuje za wiadomośc. Juz wysłalam zdjecia. jak narazie to tylko oje i mojego synka. a pozniej bedzie brzuszek

Później również wyslę jakieś zdjątko brzuszka, bo już co nie co widać;) Ale aparat mi coś się knoci.

Hania jesteś bardzo ładna i ten Twój szkrabek jaki słodziutki jejciu;) Super!

Gość Daria1985
Cześć dziewczyny. Jeśli można, to też chciałabym się dołączyć do "czerwcówek" 2011 :) Od dziś zaczynamy 12 tydzień:) Pozdrawiam.

kurcze to mi też wyślijta, napisałam do martolinki ale jej chyba nie ma a strasznie ciekawa jestem autopsja@wp.pl Ja tam tyje ostatnie kilka dni mam straszny apetyt ale staram się gotować lekkie rzeczy bo boje się że mój plan max 12 nie wypali. Jak bedę u lekarza to zapytam czy na rowerku mogę pojeździć trochę. Przy was to ja klocek 168 i startowałam 61kg już mi się przed ciążą przytyło a mażę by po ważyć koło 57-58 wtedy najlepiej się czuję. Po ciąży z Olkiem spadłam do 55kg byłam jak wieszak mój mały padł jak w stanie na spacer pójdziemy. Piękny śnieg za oknem a pies musi wyjść.

A dziękuje bardzo ale chyba troche przesadzasz. Ja tam mam taką minke:P nie lubie takich pozowanych zdjęć. a mały to zgadzam sie jest słodziutki:)

Gość Daria1985
A Wy dziewczyny w którym jesteście tygodniu?

palusia poszło;) No a ja przy Was to wieszak. 172 wzrostu i 52 kg. No i jeszcze teraz spadłam o kilogram.

Gość jagna841
czy mogę poprosić kogos o hasło do maila zaraz wyśle jakąś fotkę jak narazie brzusia nie bo brak kompletnie mój mali jagna2241@wp.pl

Ja jestem w 12 tyg. termin mam na 24 czerwca wedlu OM.zobzaczy jak teraz wyjdzie wedlug usg.

Gość jagna841
jaki jest dokładny adres naszej poczty???

Gość Daria1985
Dziewczyny,można z Wami porozmawiać, czy "nowe" sie tu nie liczą?;)

Gość Daria1985
Ooo dzieki martolinka za odpowiedź, pierwsza ciąża?

pewnie ze mozna porozmawiac :) wpisz sie do naszej tabelki i powiedz kilka slow o sobie ;) czy to Twoja pierwsza ciaza, jak sie czujesz itd... ;)

Gość Daria1985
A gdzie ta tabelka?jeszcze sie nie orientuje, dziś dopiero tu zajrzałam

Gość kasiunia
dzikei wyslalm juz fotki , hanka fajny twoj synek :) z brzuszkiem tez ktoregos dnia wysle jak zrobie:)

tak to moja pierwsza ciaza :) i caly czas jestem w strachu o moja kruszynke bo dlugo sie o nia staralismy :) oszczedzam sie, ale nie robie z siebie kaleki ;) wychodze na spacery, sprzatam itd :) jedynie do pracy nie chodze :P

::::NIK::::::::::::::::WIEK::/TE RMIN PORODU ::::MIEJSCOWOŚĆ martolinka89..........21............ 1.06.........Gliwice arkadiaaa...............24............1.06.........Warsza wa Agnik83..................27............03.06..........Elb ląg Jado......................33............03.06..........Zi elona Góra Bea74 ...................36.......... 03.06 .............łódzkie bomi ....................29.............03.06.......Tychy luciola28...............35..............2/4.06........k. Gliwic palusia81...............29.............3/5.06.........k.S zczecina młoda@ma musia......19..............05.06...........łódź Asia_Malina............28.............6.06.........Skawin a/k.Krakowa trixi25..................25.............8.06. izunia1986..............23.............09.06 Magdigu................28.............9.06........wielkop olska ziolka79................31............11.06.........Jastr zębie/Londyn panna_z_de...........24...........ok.11.06......Niemcy aśka2010...............31............13.06............ma zowieckie MamusiaAgusia........28.............16.06...........opols kie inka linka...............22..............16.06..........opolskie ewcia_82...............28.............16.06..........Niemcy< br /> stell.....................27..............16.06.......... .Polkowice kasiunia................27..............16.06..........Bi ałystok monis26..............25................16.06..........Ost rów Wlkp 82 czarna..............28............17.06..........świętokrz yskie Anaid....................29............17-22.06. Qska....................33.............18.06..........Gda ńsk Maglip...................21............20.06..........Woc ławek For Malinowa...........27............21.06.........podkarpackie mama z de..............24............22.06..........Niemcy Frankfurt myszka88...............23............22.06........dolnoś ląskie s-t-o-k-r-o-t-k-a.......24............22.06. jagna841................26............23.06..........Inow rocław neciaa....................21...........24.06.........warm ińsko-mazurskie maja272.................27............26.06. Aguś85...................25............27.06......k .Kielc dorota83................27............27.06......Koszalin

kasiunia jaka córunia śliczna;) No i mamusia. Wyglądacie jak siostry hehe;)

Gość Daria1985
Ja też mam termin na 24 czerwca, więc jak to możlwe ,że jesteś w 17 tyg a ja w 12?