Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megamanga

Moja kolezanka z gr- co w niej jest takiego, ze podoba sie wszystkim chlopakom?

Polecane posty

Raaany, znowu to zdjęcie. Wszyscy załapali, że to Ty. Jesteś przeciętna, bardziej w stronę ładnej. Jakieś 5/10. Czego jeszcze byś chciała? Podnoś sobie samoocenę na fotce.pl czy innym debilnym portalu. :O

Gość loszka spioszka
dobrze ssie ;)

Gość kitka94322
jaki nochal

Gość no nawet bardzo
przeciętna

Wygląd przeciętny. Może jest łatwa i dlatego wszystkim się podoba ;-) Borderlineowa, jakim testem miałaś mierzoną inteligencję?

Gość marne prowo
ona miałaby się podobać wszystkim chłopakom w grupie? co najwyżej jednemu czy dwóm

Gość co do podobania sie
nie jest jakims bostwem ta dziewczyna na zdjeciu ... ot normalna dziewczyna, moze sie podobac, ale bez przesady ;/

Gość Megamanga
Jezeli komus nie podoba sie ta dziewczyna, to musi byc gejem

A, mensa :-D Ja bym się tym nie chwaliła :-) Jak chcesz zrobić miarodajny test, to idź do psychologa, niech zrobi ci test Wechslera ;-)

Hahahahahahahahah, z tym gejem to nieźle wypaliłaś. :P Musi mieć po prostu wyższe wymagania co do wyglądu kobiet niż przeciętny dres. ;) Uwierz mi, znam mężczyzn, którzy nie cierpią u kobiet włosów krótkich, czy czarnych, mocno pomalowanych oczu, karnacji tego typu itd. Mój powiedziałby, że jesteś brzydka, bo skoro ja jestem jego ideałem, a wyglądamy zupełnie inaczej, to taka opinia sama nasuwa się na myśl. :)

Psycholog też mi robił testy. Ilości punktów nie pamiętam, ale stwierdziła, że miała tylko jedną osobę w swojej karierze, której poszło lepiej. I nie oceniajcie tutaj moich wypowiedzi pod kątem wyniku testu IQ. Wiadomo, że on bada zdolności dedukcyjne, a w wypowiedziach na kafe liczy się raczej dojrzałość emocjonalna i sposób postrzegania świata - a te, jak wiadomo - mam na poziomie przeciętnej szesnastolatki. Tyle. 🖐️ I Focus opublikował takie testy, gdyby mi się chciało to zabrałabym się nawet za szukanie tej gazety i podałabym Ci datę wydania tego numeru. ;)

Gość twarz ladna
ja z nia na roku bylam:) czyli z Toba tez:) cycki ma ladne reszta srednia, ale gwiazdorzy odpowiednio:) a Ty to kto?

Borderlineowa, jak zapewne wiesz, studiuję psychologię i moim obowiązkiem jest wyprowadzać ludzi z błędów potocznego myślenia m.in. o inteligencji :-D ;-) Więc tylko mówię, że testy mensy są niemiarodajne. A skoro nie chcesz być postrzegana przez pryzmat inteligencji, po co umieszczasz w stopce swoje IQ?

Nie chodzi o to, że ja mam nie być postrzegana przez pryzmat swojego intelektu, tylko żeby moje WYPOWIEDZI nie były tak postrzegane. Za ich poziom odpowiadają wyżej wymienione przeze mnie czynniki (w poprzedniej wypowiedzi), ale jak chodzi o całokształt mojej osobowości, to IQ jakieś znaczenie ma. ;) Taki miałam pomysł na stopkę. Wszystko, co jest tam wymienione ma marne znaczenie w kształtowaniu moich postów, ale jeżeli chodzi o całokształt mnie, to są to istotne czynniki. :)