Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina Stone

wątek dla dziewczyn, które kochają nieodpowiedniego faceta

Polecane posty

Gość Nina Stone

facet okazał sie w rzeczywistosci nie taki jak myslalam. przez dwa lata tego nie widzialam. teraz nie wiem czy kocham jego czy wyobrazenie o nim. czy sa tu osoby z podobnym problemem? ktore chca przestac kochać?

Gość jolanta1981
Pewnie jest wysoki, przystojny o sniadej cerze. takie blachary jak Ty wyidealizowują sobie takich menów, a teraz dopiero widzisz jaki jest naprawde, pewnie zdazrył CIe przeleciec juz kilkanascie razy. Oczów nie miałaś otwartych do tej pory ale ci..pke to chyba zawsze. Tyle w tym dobrego ze nastepnym razem 3 razy pomyslisz zanim za jakims przystojniakiem polecisz

Gość Nina Stone
hahahaha :P oj mylisz sie bardzo ;p raczej mam na mysli ze facet jak to zawsze na poczatku zwiazku sie stara a z biegiem czasu przestaje. czuje sie oszukana. jak moje zycie ma wygaldac tak jak teraz to ja dziekuje.

Gość aquariuss
hahaha na początku się starał teraz czuje się oszukana. Kobieto a w cyzm się oszukał? Może jaśniej?

Gość Nina Stone
oj caly czas klamie. mowi ze kocha a zachowuje sie jakby mnie nienawidzil i chcial zebym z nim zerwala.

Gość takie coś ma nazwe
tzn praca na zmeczenie materiału gość pracuje nad Tobą robi swoiste pranie mózgu chyba chce Ci pomóc chce żebys go zobaczyła w tym a nie innym swietle Studzi Cię studzi :(

Gość Nina Stone
heh wlasnie zachowuje sie i mowi co innego. ostatni raz powiedzial mi ze mnie kocha dwa tygodnie temu! dopiero jak dzis zapytalam czy kocha to powiedzial ze tak. ale i tak mu nie wierze. powiedzialam mu ze wszystko sie psuje miedzy nami, zapytal czy chce zewrwac. ja mowie ze nie wiem, on powiedzial ze nie chce, bo i tak do siebie wrocimy jak zwykle. to jest takie frustrujace nie potrafie z nim rozmawiac. kazda rozmowa to przerzucanie odpowiedzialnosci. staram sie go nie winic za wszstko tylko mowie ogolnie ze nie jest dobrze, a on zawsze zawala wszystko na mnie. jak mu mowie ze za rzadko dzwoni czy pisze on mowi: ty tez. i tak jest ciagle.