Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durne_olo

Oklepany temat - pęknięta prezerwatywa

Polecane posty

Gość durne_olo

WItam serdecznie Szanowne Panie, Ponieważ nie mam się kogo spytać a jako typowy facet pojęcia zielonego nie mam więc pytam was w takiej standardowej sprawie: dziś jest piątek, kochałem się z moją dziewczyną wczoraj i pod sam koniec pękła prezerwatywa (Durex Elite - od dziś już nie polecam) skutkiem czego cały wytrysk trafił do środka. Moja dziewczyna ma regularne 28-dniowe cykle sporadycznie +/- 1 dzień. Okres ma się zacząć jutro tj. w sobotę lub pojutrze (to właśnie ta tolerancja +/- 1 dzień). Pytanie moje jest oczywiście standardowe - jaka waszym zdaniem jest szansa, że zajdzie w ciążę? Istnieje oczywiście opcja Postinoru czy metody Yuzpego tym niemniej ona nie chce tego zastosować a ja nie będę jej zmuszał. Akceptuję konsekwencje tego co zrobiliśmy tym niemniej chciałbym mieć świadomość jak duża jest szansa iż zostanę przedwcześnie ojcem ? Bardzo uprzjemie proszę o powstrzymanie się od złośliwych czy nic nie wnoszących do tematu komentarzy. Stresu i bez tego mam wystarczająco dużo i zależy mi na rzetelnej i obiektywnej opinii. Pozdrawiam serdecznie Durne_olo

Jeśli faktycznie dostanie jutro lub pojutrze okres to jest bezpiecznie.

Gość bojesiejakcholera
Miała dni niepłodne więć moim zdaniem nie masz sie czego obawiac. :)

Gość miala nieplodne
wiec w ciazy pewnie nie bedzie