Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelinkaa

Nie wiem co robić

Polecane posty

Gość marcelinkaa

Zainteresował się mną pewien facet. Spotykamy się, ale to początkowy etap więc na razie to nic poważnego. Problem w tym, że moja koleżanka go zna, a właściwie jego byłą żonę. Dowiedziałam się o nim kilku nieciekawych rzeczy. Że jest strasznie zazdrosny, że zdarzyło mu się uderzyć żonę, że ogólnie jest świnią, z którą nie warto się zadawać. Dla mnie jak na razie jest bardzo miły, uprzejmy. Nigdy nie zauważyłam w jego zachowaniu niczego złego. Ale zastanawiam się, co będzie dalej. Jeśli wyniknie z tego coś poważniejszego, to czy on nadal będzie taki grzeczny? Nie chciałabym podzielić losu jego byłej żony. Nie wiem, co robić. Może powinnam dać sobie spokój?

Z tego co wiem, to męzczyzna, który potrafił uderzyć swoją kobietę, będzie potrafił uderzyć każdą następną. To jasne, że nie pokaże od razu jakie z niego ziółko, przeciwnie - będzie niczym anioł. Jednak kiedy już go pokochasz, to pokaże swoje prawdziwe "ja". Radzę się nie wiązać. To o czym piszę wiem dzięki przykrym doświadczeniom z dzieciństwa. Relacje mamy z jej fagasami.

Gość dejzidee
Też radziłabym ci nie wiązać się z takim człowiekiem. Nie zwracaj uwagi na to że jest miły, bo w końcu pokaże swoje prawdziwe oblicze, a wtedy może być za późno. Wiesz do czego jest zdolny, więc po co się masz narażać? Uciekaj gdzie pieprz rośnie, skoro to na razie nic poważnego, bo lepiej dla ciebie, żeby nic poważnego z tego nie wyniknęło.