Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotany2424

czy ktoś ma podobny problem?? żadna dziewczyna was nie chce??

Polecane posty

Gość zakłopotany2424

Nie wiem jak to powiedzieć. Ale mam problem aby zainteresować sobą jakąś dziewczynę. Mam koleżanki i starałem się wszędzie zapoznawać jakieś nowe dziewczyny. Kończyło się tylko na tym, że każda mówiła, że z charakteru jesteś fajny, ale z wyglądu nie w moim typie , ale że jest wiele którym się spodobasz wizualnie. Tylko że już któraś z kolei dziewczyna tak mówi. Wszystkie mówią że jest fajnie, ale nie w ich typie . Po którymś "koszu" zdałem sobie sprawę, że niestety wizualnie raczej się dziewczynom nie podobam bo nie należę do przystojniaków. Próbuję więc nadrobić to pracując i zarabiając pieniądze. Dzięki temu o tym nie myślę ale zdaję sobie sprawę, że w dłuższej perspektywie nie jest to dobre rozwiązanie. Nie wiem już co robić, bo nie klnę, nie awanturuję się, nie palę i nawet mało kiedy piję. Natomiast znajomi którzy to wszystko robią zmieniają dziewczyny co chwilę. Więc jak to jest. czy wygląd jest aż tak ważny?? Tutaj zamieszczam swoje foto abyście mogli mnie ocenić. http://www.fotka.pl/profil/Englishman1986/

Gość ani25
uważam, że to nie jest Twoje zdjęcie :)

Gość zakłopotany2424
a dlaczego tak uważasz??

Gość parszywa sprawa
jak dlugo jeszcze to zdjecie bedzie tu krazylo? chyba ktos robi chamski dowcip temu kolesiowi :)