Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulana

problem ze wspolzyciem?

Polecane posty

Gość Paulana

chyba go mam, albo to lenistwo? nie potrafie chyba byc jakas super namietna i pociagajaca. nie wiem dlaczego. najgorsze jest to ze poznalam fajnego mezczyzne po dlugoletnim zwiazku z innym. boje sie tego. dotychczas nie musialam sie przejmowac na tyle bo jednak kiedy sie jest dluzej w zwiazku wstyd mija.z reszta nigdy jakos nie potrafilam dac z siebie wszystkiego bo boje sie ze niedostatecznie dobrze to zrobie i tylko glupio wyjde. mam z tego powodu kompleksy. nie moge sobie poradzic z tym strachem. boje sie tez moich zachowan, ruchow przy nowym partnerze. beznadziejnie sie czuje :(

Gość Paulana
w sumie nie jest tak ze nie chce niczego nowego, czy na inny sposob wrecz przeciwnie ale boje sie probowac i ze zle to wyjdzie.nie jestem tez juz taka mlodziutka zeby sie bac. nie wiem dlaczego mnie to spotyka.

Gość Pakula
no tak ale kto mi da jakkas rade skoro tle zasmieconych topikow jest ze moj ledwo co widac :(

Gość Pakula
ale gdyby jednak ktos zdecydowal sie i pomogl mi jakos psychicznie to bylo by milo. mam takie dziwne pytania w glowie.

Gość a tak w ogole to
daj się ponieść emocjom, nie myśl o kompleksach, myślisz, że facet w chwilach uniesienia zauważy Twoje drobne niedoskonałości ? Jeśli Ty nie będziesz o nich myśleć, to on też nie.

Gość Pakula
ale widze ze tu trzeba topic zalozyc typu jak ssac fiuta by ktos sie odezwal. OMG :(

Poprostu daj z siebie wszystko i nie myśl że będzie to głupio wyglądało, to tylko Twoja wyobraźnia. Będzie dobrze, zobaczysz;p Powodzenia

Gość Pakula
nie wiem juz sama:( mam marne w tm doswiadczenie. bardzo chcialabym robic rzecz ktorych nie potrafie sprobowac bo zawsze cos...

Gość Skarbik
Może masz gorszy dzień dziś ? nie przejmuj się.Troszkę luzu i najlepiej kup sobie coś ekstra czyli perfumy o ktorych marzysz ,bieliznę itp weź ciepla kąpiel ze świeczkami, włącz muzykę i ponieś sie fantazjom.Po prostu włącz luz:) powodzenia

Nikt nie jest doskonały, trzeba się uczyć;p Zobaczyć, wystarczy przełamam się a potem to już z górki;) nie myśl o tym że nie jesteś wystarczająco dobra... Sex z ukochanym to najwspanialsza rzecz na świecie;D

Gość Pakula
tylko wiecie ja zawe mialam jakies opory zachowawcze. pamietam kiedys sprobowalam calowanie itd czlonka partnera i na te kilka raz dowiedzialam sie ze raz bylo super nawet nie wiem dlaczego:/ zrezgnowalam.

Nie zniechęcaj się;] rob to co chcesz i co potrafisz nie zmuszaj się do czegoś czego nie chcesz robić tylko dlatego że TWOJ partner chcialby tego bo to chore moim zdaniem;/

Jak się jest niedojrzałym do współżycia to tak własnie jest. Dorosniesz, bedzie lepiej;)

Gość Pakula
dorosniesz? :) mam 27 lat :) nigdy sie nie zmuszalam do niczego, ja chce tych rzeczy probowac ale i tez potrafic je robic dobrze :(

Nie każdy jest dobry w łóżku, mówię Ci do niczego się nie zmuszaj;p jeśli facet Cię Kocha to nie bedzie narzekal i zatoleruje to;)

Gość Pakula
no nie wiem...czasem sex psuje wszystko mimo ze zwiazek jest ok.

Gość Pakula
zobaczmy jak to bedzie choc nie ukrywam ze ciagle rozmslam:(