Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolyndara

małolaty na imprezach

Polecane posty

co sadzicie o 13, 14, 15, 16, 17,... z fajkami na imprach odpicowane ;p ostatnio byłam na jednej takiej a tam normalnie 13 z fajkami stały i groźne miny ;p xd komedia ;p

ja takim starym- malutkim przetrzepałabym skórę i za książki kazała się wziąć. Co to za moda że gówniarze na imprezy chodzą, malują się gorzej niż niejedna stara pudernica i palą faje?? :O

mojego chłopaka siostra jeździ na taka imprezę ,gdzie częściej dziewczyny się bija niż faceci .... ona sama się biła dwa razy i sie tym szczyci ...co jest w tym fajnego? to istna żenada kiedy dziewczyny się biją;/

A ja bym spytała - to gdzie są rodzice, kiedy 13latka jedzie na imprezę? No przepraszam bardzo... Dwa - kto takie małolatki na imprezy wpuszcza? Bo to, że dzieciaki mają głupoty w głowie to zawsze tak było, tylko kiedyś nie miały możliwości. A dziś? Pełna samowolka...

na takich większych imprezach gdzieś za miastami zawsze są jakieś małolaty ;/ w większych miastach już raczej nie ;] jak wyjeżdżam na studia to w tych klubach małolatów spotyka się raczej wiadomo .... ale np wilga , nie wiem czy ktoś jeździ, tam można spotkać.