Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak tu się nie wkur...

Niech to szlag trafi !! kolejna rozmowa o prace i się nie udało :/

Polecane posty

Powoli tracę nadzieję :(

Gość Napisz jak wyglądał
Ten dialog a nie jedno zdanie i marnujesz ludziom transfer

ano takto , na pięć rozmów kwalifikacyjnych w ostatnim miesiącu ani jednej pozytywnej odpowiedzi 😭 już nie wiem co robię nie tak :(

Gość jako kto?
:O Gdzie szukasz roboty? Jako kto? Sprzataczka?

specjalista ds. logistyki / spedytor

Gość no dobra /.,
wypozycz sobie ksiazki na ten temat ja sie dobrze przygotowalam do rozmow - w jednej roboty nie dostalam, mimo ze moim zdaniem wypadlam super w drugiej dostalam ale to ze pracy nie dostajesz zalezy od wielu wielu czynnikow wiec sie nie przejmuj czasem maja juz ludzi a rozmowa jest dla picu bo musi byc aha, i wyglad jest b wazny odstawiona musisz byc

Nawet przyszłemu szefowi zrobiłam loda i nic.

Gość chcesz pracę? Proszę:)
Kliknij w poniższy link, ZAREJESTRUJ SIĘ I ZARABIAJ ! NIECH CI PŁACĄ ZA TO ,CO NA CODZIEŃ ROBISZ ZA DARMO ! ;) Będzie Ci się tylko wyświetlać małe okienko z reklamami,które zupełnie w niczym nie przeszkadza.W reklamy nie musisz w ogóle klikać.Przez cały czas nabijają Ci się punkty wymienne na gotówkę- np. ,gdy pracujesz na komputerze,gdy przeglądasz zdjęcia na Naszej Klasie,gdy grasz w ulubione gry! Więc od dziś za przebywanie na komputerze będziesz miał/a za to płacone!:) Zachęcam Wszystkich do rejestracji,bo to po prostu się bardzo opłaca!!! Oto link do polskiego surfbaru ( i nie tylko...): http://twojatajemnica.orangespace.pl

Gość jako kto?
Jakie jezyki umiesz?

angielski poziom c1 z certyfikatem komunikatywnie niemiecki ja już nie wiem co jest nie tak , nie mam może ogromnego doświadczenia zawodowego , ale skoro mnie zapraszają na te rozmowy to chyba spełniam warunki. Kurwa i ciąge te same pytania jakby z jednego podręcznika dyktowane :o no dobra /., -> a w jakiej branży pracujesz ?

Gość jako kto?
Staraj sie byc pewna siebie. Skoro zadaja podobne pytania, to przygotuj sobie odpowiedzi :D

mam już przygotowane odpowiedzi na większość sztampowych pytań po polsku angielsku ;) chyba im się najzwyczajniej w głowach poprzewracało

Gość twarz ladna
ja ostatnio organizowalam rekrutacje - caly miesiac. i sie podlamalam. powiem jedno- jak nie jesescie fajni i ladni - g...o wam po calej reszcie. fajni rozumiec jako fajni dla szefa.

Gość jako kto?
Ja tez szukalam dlugo. W wiekszosci mieli mega wymagania przy minimalnej placy. I to ja musialam rezygnowac z ich warunkow. Zalosne ale prawdziwe.

Gość twarz ladna
teoretycznie wygrywa doswiadczenie- ale jak jestes bazylem i mrukiem- nic po doswiadczeniu. dopiero wtedy zrozumialam,ze swiat sie kreci na pozorach - ladna, mila, przystojny,zabawny -obowiazkowa karta przetargowa.

Gość jako kto?
Zgodze sie z twarza ladna. Na szczescie ja nie jestem bazylem :P Ale to prawda. Dziewczyny brzydkie z gory byly skazane na porazke. One wchodzily na rozmowe i po 5 minutach juz wychodzily, podczas gdy np. ze mna rozmawiano 40 minut.

twarz ladna-> to reprezentujecie baaardzo profesjonalne podejście :o jako kto?-> dobrze cię rozumiem , ode mnie raz chcieli nawet lojalkę na 2 lata a oferowali 1317 brutto :o na paliwo ,żeby tam dojechać wydałabym połowę tego a komunikacja miejska tam nie kursuje...

z tą urodą to też różnie byłą..jak jestes ładna a rekrutuje cie kobieta i w dodatku brzydsza to na pewno nie wybierze ciebie bo jestes konkurencja dla niej...ze nie zawsze łądni maja lepiej..:P to tak na marginesie:P:P

Gość ejj a jakie to pytania, bo ja
zaczynam szukać i pojęcia nie mam co mnie czeka na takiej rozmowie