Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucky45

do kobiet-dlaczego jesteście pojebane

Polecane posty

Gość lucky45

no czemu?

Gość .,,marusia,,.
(Chętnie odpowiem.) Ale pod jakim względem?

Gość lucky45
Zapomialem jeszcze napisać, że jestem gejem, czasami kocham się z tatą, czasami mnie mój amstaf jedzie w pupę. Kobiety mówią mi że jestem pojebany, co mam robić?

Gość lucky24
jak ktos jest dla was dobry to wam odpierdala

Gość lucky24
mam sasiadke, zawsze jej mowie dziendobry wczoraj jej nie powiedzialem to mnie zjebala. Jest szmata, jak reszta kobiet. Dobrze ze pociagaja mnie kutasy bo prawiczkiem bym zostal do konca zycia

Gość .,,marusia,,.
To raczej nie zależy od dobroci, ale od zaangażowania i zainteresowania "tym dobrym". Może po prostu "ten dobry", nie jest akurat w pożądanym typie. A może jeszcze z innych powodów.... To ile masz lat - 24 czy 45?

Gość .,,marusia,,.
Hmmm, widzę, że jesteś tak rozczarowany kobietami, że wybierasz się do prostytutki....

Gość lucky24
Hahaha chyba do meskiej prostytutki. Kobiety smierdza itd itp... Jak mam patrzec na te wasze wymiona to az mi sie zygac chce. Czyz nie tak jest. A wasze cipy to jakby walec po nich przejchal

Gość .,,marusia,,.
No to faktycznie lepiej, żebyś się przeszedł do męskiej prostytutki. Widziałam Twój inny topik o tym, czy można coś u prostytutki złapać - stąd mój post wyżej. Myślałam, że chciałeś normalnie pogadać.

Gość .,,marusia,,.
"seks z prostytutkąlucky45" wyglądało na Twoje.

Gość Jeffersool Hydrant
Po prostu brak im jakiegokolwiek logicznego myślenia. U mnie w robocie na piekarni to norma bo gdy zaczyna się problem wszystkie baby s********ją aż się kurzy a ja muszę się z nim zmagać bo one mają to w p*****e. Są tak wygodne i rozleniwione, że mają problem posprzątać po swojej zmianie. No więc się pytam po c***a one pracują? Wychodzi to z wychowania bo najczęściej zagarnia do siebie matka córkę i na wszystko jej pozwala a ojca odsuwa na bok i robi z niego zwyrodnialca potem się jej z nudów p******i w łepetynie. Każda córka od w wieku dojrzewania powinna dostać slap in the face na odmulenie aby dostała powera do używania swojego (mózgu)...

Gość gość
Geje to ścierwa zapamiętaj.

Gość gość
Ja to prosto skomentuje.Kocha was piekny koles to sie z nim wiazecie po to by go zostawic! A potem dochodzicie jak znajdzie inna ladna laske to wy chcecie wrocic i z nim byc w stalym zwiazku! Tepe baby! Gdy wam wtedy odmowi to dostajecie szalu!

Gość gość
Trzeba mieć wyj****e na p******e.

Gość gość
Gościu weź wyluzuj trochę. Skoro wybierasz tak a nie inaczej, to i ponosisz konsekwencje. Na pocieszenie powiem Ci, że po pięćdziesiątce, skończą się te dylematy ;) :P