Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anula2604

umarl mi tata i sie boje!!!

Polecane posty

HEJ 2 miesiace temu umarl mi kochany tatus i od tego czasu sie boje ciemnosci spie przy zapalonym swietle i codziennie sie modle i go prosze zeby mnie nie odwiedzal

nie przyjdzie ...on wie na pewno...ze się boisz ja tez tak miałam...bałam się strasznie i nie przesypiałam nocy ...a jednak nie przyszedł

Swojego taty sie boisz? Glupia jestes? Moj tata zmarl nagle 6lat temu. Nadal nie moge sie z tym pogodzic i dzien w dzien modle sie, wlasnie o to by nade mna czuwal, dawal znaki. I moze to smieszne, ale czesto w zwyklych codziennych sprawach czuje jego obecnosc, ale to w jakis sposob dodaje mi sil. Napewno nie wywoluje strachu.

jesli o to go prosisz to nie przyjdzie nie martw sie. moja mama zmarla 3 miesiace temu i kiedy tylko ja prosze by przyszla -sni mi sie. takie mamy rozmowy ze szok. i do konca nie wiem czy faktycznie przychodzi czy to raczej moja wyobraznia senna. ale zeby tworzyc tak rzeczywiste dialog....dziwne, nnigdy wczesniej tak nie mialam

Głowa do góry! Przecież Twój tata na pewno nie chciałby Cie przestraszyć. Wiem, że bardzo ciężko jest stracić bliską osobę, ale z czasem będzie łatwiej. Trzymaj się.

glupia nie jestem !!!!naturalne zachowanie ja sie taty nie boje bo go mocno kocham ale jako dziecko widzialam ducha bo go wywolywalam i wiem ze sa i dlatego moje obawy ja tez tate prosze zeby nam pomagal w codziennych sprawach ale wiem ze mnie mocno kochal i sie mi tylko przysnil