Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaaaa

ma mnie w dupieee

Polecane posty

Gość mychaaaa

bylam z facetem w wolnym zwiazku kilka m-cy. Kontakt urwal sie z dnia na dzien. Nie odzywalam sie pierwsza. Taka jestem ze czekam az napisze ale sama nie napisze pierwsza bo uwazam kobieta powinna pozwoic postarac sie facetowi. Zadzowil do mnie przedwczoraj po 2 m-cach przerwy. Przed chwila napisal ze dzisiejsza kawa odwolana sorki. Kuzwa on ma mnie gdzies ale nie potrafie powiedziec NIE. Z innym bym tak postapila ale znam jego sytacje wiem jaki jet w glebi...tylko dlaczego ! ? przez ten czas probolwalam poszukac innego ale nie moglam sie zwizac bo jak skoro bylam nim zauroczona. Dodam ze to taki typowy lowelas na ktorego leca panienki ALE W GLEBI serca jest dobry... co robic...on ma 23 ja 22

Gość mychaaaa
nie zebym sie czepiala ze mu cos wypadalo ale co moglo mu wypasc ? spotkanie z kumplami ? wazniesze wszystko a ja sie poczulam jako ktos dla zabicia nudy :/ jestem tego wszystkeigo swiadoma i tak samo glupia chyba

Gość no coz masz racje
ma cie w dupie co jeszcze chcesz wiedziec? a swoja drogą, zadzwonił po 2 miesiacach, a ty od razu umówiłas sie na kawe, jak gdyby nigdy nic się nie stało?

Gość mychaaaa
jestem wkurzona i stad to slownictwo. Nie wkurzyl mnie tyle on co ta Wasza niby pomoc. Nie rozumiem w takim razie celu tego forum

Gość xc-gh
Byc moze to byl blad, ze on milczal 2 miechy, odezwal sie, a Ty juz chcialas leciec z nim na te kawe, ktora i tak odwolal :o Coz... Jesli jest dobry w glebi to badz z nim. Liczy sie to, co niewidoczne dla oka przeciez.

Gość da mi ją
a się spotkam

następnym razem chocby Cie bardzo kusilo odmow. miej swoj honor heh, skoro potrafisz nie odzywac sie do niego i nie blagfac o kontakt, to uwierz w to, ze potrafisz mu odmowic spotkania