Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andreeea

to są moje biodra..

Polecane posty

Gość Andreeea

a raczej ich brak :O http://e.snobka.pl/sn475/69c097ea0021efeb4a3a21fb załamie się..;/ mam 173 waże 56kg ,a wyglądam jak kościotrup .. kości biodrowe mi wychodzą .. za niedlugo ide na impreze i własnie zmierzyłam moją sukienke opiętą .. i co? do dupy :( ten brak bioder jest straszny ..jak to zamaskować?:O prosze pomóżcie mi...

Gość youuuu
Napewno nie zamaskujesz w obcislej sukience:)

Gość Nie wygladasz jak kosciotrup
:) wygladasz normalnie, slowo... tylko jakim cudem tak malo wazysz? Mam podobna figure przy 166/65

Gość kh
są spoko. widać że coś trenujesz. i nie widzę tu żadnych kości! są akurat!

Gość kh
lekkoatletka? biegasz 400m?

Ja ważę 51 kg, przy wzroście 1,66, a mam takie same biodra jak Ty, z tą różnicą, że u mnie jeszcze kości wystają :o I wiesz co Ci powiem? Wiesz jaki znalazłam sposób? Zaakceptowałam to :) Komuś sie nie podobają moje nogi/ biodra/ i tak dalej? Jego sprawa Na wesele idę w obcisłej sukience, jak usłyszę jakieś życzliwe komentarze (czemu zawsze słyszę je od osób grubszych??? ) to odpowiem, że wolę być za chuda niż za gruba, po czym znacząco spojrzę na tego kto to powie :D A że wcale tak nie myślę to już moja sprawa- przytyć nie potrafię, więc trzeba zaakceptować to co jest

łeee, mi się takie kolce biodrowe u kobiet strasznie podobają, co prawda w połączeniu z ładnymi łukami bioder, więc tej podniecającej walki o ich zakrycie nie rozumiem wystarczy mieć miednicę wysuniętą do przodu by wystawały nawet przy sporej wadze

Nie wiem czy mam ładny łuk bioder, wątpię :D żeby mieć łuk trzeba mieć biodra, a u mnie są w zaniku :P

Gość huuuue
masz jakos dziwnie pępek wysoko..

Gość Andreeea
już jestem,przepraszam,ale musialam szybko wyjsć .. dziękuję za te komentarze miłe i za te negatywne(wraz z poradami)również.. mi się osobiście nie podobają takie biodra i czuje się fatalnie.. a jak w tańcu chłopak spuszcza typowo na biodra ręce to aż mi się gorąco robi ze wstydu .. zero kobiety (jak ktoś wyżej napisał) a waże tyle bo mam ruchliwy tryb życia,ciagle w biegu ,mało jem,a jak jem to raczej niskokaloryczne rzeczy bo nie przepadam za jedzeniem z patelni .. lubie rybke z piekarnika,ryże z surówkami,noo nalesniczki tez w sumie kocham..( a to juz z patelni) :D w kazdym badz razie nic nie ćwicze i nigdy tego nie robiłam.. chociaż 100brzuszków dziennie robilam przez jakies 2miesiące jak poczułam,ze musze.. wierzcie mi,ze mogłabym ćwiczyć gdyby można było jakoś powiększyć te biodra.. a nie moge..jak to zamaskowac cholera jasna.. nosze biodrówki to troche pomaga .. jeszcze na biodra daje paski .. szerokie