Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiiiiliiifiiil

chude jest piękne - wasze opinie

Polecane posty

Gość shazz
przy takim płaskim tyłku w zasadzie nie jest możliwe dobranie spodni, każde będą wisiały na dupie, znam to z autopsji. mimo, że mała nie jestem tyłek mam beznadziejny, jak stoję bokiem to mi nic z tyłu nie odstaje, wszystkie spodnie muszę zwężać, totalna porażka :(

Gość po figurze widzisz
Kiedyś miałam 59 kg :classic_cool: to dopiero była anoreksja :D :D wyglądałam jak spychacz :D I ja ciągle myślę o wadze. Jak zakładam spodnie to zawsze muszę w lustrze spojrzeć na tyłek. Codziennie się ważę.. nawet kilka razy. Ostatnio mi zdycha bateria w wadze.. może to i lepiej.. przynajmniej nie będę wiedziała ile mam.

idz na forum do anorektyczek, moze ci pomoga, rzeczywiscie przesadzasz, chyba ze szukasz splendoru jaka to chuda jestes. Ale zadatki na anorectic masz :) moim zdaniem d.pe masz calkiem normalna, a nogi to wcale nie patyki, moze jakbym zobaczyla w krotkich, bo tak nie umiem ocenic, wg mnie calkiem normalne tylko ze.....:D ==> ...zauwazylas swoja dziure miedzy nogami? nie powiem jak to wyglada:D schudnij jeszcze, a dziura sie powiekszy:D:D

Gość po figurze widzisz
"idz na forum do anorektyczek, moze ci pomoga, rzeczywiscie przesadzasz, chyba ze szukasz splendoru jaka to chuda jestes." Lubię jak ktoś mi mówi,że jestem chuda, bo śmieszy mnie to.. bo ja nic takiego nie widzę :O widzę tylko dużą pupę.

Gość laleczkaaaaa1233
hmmm chude nie jest piekne ,ale szczupłe tak ;) najatrakcyjniejsza figura u kobiety to szczupła sylwetka ,ale widoczny tyłek , piersi i biodra

Gość laleczkaaaaa1233
no i talia też jest bardzo ważna