Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

queen1987

dieta 400 - 500 kcal zaczynam dzis

Polecane posty

Gość nie dam sie nie nie
W życiu bym tu foty nie wrzuciła :D bałabym sie jutro wyjść na ulice :D:D A swojej figury i tak nie lubię, nawet gdyby sam Hugh Grant ja poochwalił :(

Rusz się dziewczyno do ćwiczeń (basen, siłownia, aeroby), jedz zdrowo, bez głodzenia się i olej wagę. To że stracisz na wadze nie znaczy, że będziesz bardziej zadowolona z sylwetki. A ćwiczeniami można na prawdę cuda zdziałać :)

Hmmm ... Neit (to za blaszke :P) ... ale dlaczego te wage traktowac olejem? Nie wystarczy woda, albo oliwa? ;) Niech sprobuje niskoweglowodanowej lekko ucinajac kalorie.

Gość nie dam sie nie nie
A samo jeżdżenie na rowerze zadziała? Np. spinning? I jak kwestia mięśni wtedy? Bo ja nie chce mieć nóg jak Pudzian.

Gość nie dam sie nie nie
+ dieta, jako rzecze Borsuk :)

Przy takiej wadze to ja bym radziła dietę na zero (węglowodany możesz ograniczyć do śniadania i posiłku przed i po treningowego) na noc koniecznie samo białko. Mięśni bez dodatniego bilansu kalorycznego na pewno wielkich nie zbudujesz, a po za tym my kobiety z trudem mięśnie budujemy. Co do ćwiczeń to bym radziła siłownię 3x tydzień i od razu po ze 45 minut aerobów. Jak chcesz możesz też dodać aeroby w dni bez siłowni, ale zostaw jakiś dzień wolny. I nie zapomnij o zdrowych tłuszczach, to pomoże schudnąć. Aha i pomierz obwody, żebyś wiedziała ze działa, a wagą się nie sugeruj :) Borsuku, wybacz skrót myślowy, tam miało być "olej ciepłym moczem" :D Można też potraktować młotkiem, albo zrzucić z wysoka :D

Gość nie dam sie nie nie
Dziękuję, Neit :)🖐️

neit to prosze powiedz mi jak mam to zrobic bo ja nie wiem wczoraj zjadlam jajeczice z dwoch jajek , 1 brzoskwinie, pomidora wypilam butelke wody i 3 herbaty zielone. dzis na razie jestem po jajecznicy i nie jestem na razie głodna. wczoraj jadlam gdy doskwieral mi głóod doiero

jesli chodzi o cwiczonka to wczoraj zrobiłam 7 km rowerem 20 pajacykow i 30 brzuszkow. dzis zaczelam od 30tu brzuszków i od pon ide zapisac sie z siorka na siłownie

mam w domu rowerek treningowy ale jakos nie jestem do niego przekonna dlatego jezdzalma na normalnym he

queen1987---> podaj mi swojego maila, wieczorem albo jutro do południa wrzucę ci "instrukcje", bo nie mam czasu na forum siedzieć.

Gość Davidxxl
Polecam - bo mi się opłaca www.piekno-natury.pl Tam z pewnością Wam pomogą. :)

dzis za mna ta ranna jajecznica 3 ziemniaki i sóurówka z sałaty marchewki i ogórka zielonego

Gość Wioleex
Ja osobiście odchudzałam sie dietą400-700 kcal dziennie, w 2 tyg. schudłam ok. 8kg. I jak na razie waga mi nie wróciła. Ważne, aby traktować to raczej jako dietę oczyszczającą. Dużo warzyw, owoców i wody.

Gość oeruhgh
ulżylo ci? dziecko neta