Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

queen1987

dieta 400 - 500 kcal zaczynam dzis

Polecane posty

mam 23 lata , 151cm wzrostu i ważę 66,5kg . mam więc nadwagę.muszę szybko schudnąć. nie zamierzam stosować jej nie wiadomo jak długo bo zdaje sobie sprawę, że jest ona wyniszczająca na dłuższa metę dla organizmu. Zależy mi bardzo żeby zrzucić ok 15 kg . Będę stosować ją 3 tyg. mam nadzieje że podołam. Jeśli koś ma doświadczenia z tą dietą związane proszę o wypowiedz. dziewczyny a może któraś rozpocznie ją ze mną? .. będzie nam raźniej...:) a jakie diety wy stosujecie ja już kilka stosowałam. niestety wola słaba i przerywałam. ale teraz jestem bardzo zdeterminowana...

Gość jateztakmam
dieta 400-500 kcal? chyba żartujesz sobie...

Hej ! ja kiedys bylam na takiej diecie przez ok rok raz jadlam 500 kcal w jeden dzien a w drugi sie glodzilam.... i tak schudlam a teraz waze 77 kg! :) wiec nie jest warto uwierz mi, wiem ze to nie jest odpowiedz na ktora czekasz. ale nie jest warto uwierz. nie ma czegos takiego jak szybkie odchudzanie.

nie ... to fakt . wiem, ze to niewiele ale wyjścia nie mam za dwa mies ślub musze jakos zrzucic kika kg

Gość jateztakmam
kobieto znajdz sobie normalna diete i cwicz masz jeszcze sporo czasu zeby zrobic to zdrowo!!! 500 kcal..potem bedziesz dwa razy szersza i bedziesz zalowala

nie zamierzam byc na tej diecie nie wiadomo ile. po prostu w 3 tyg chce sporo zrzucic potem po 800 kcal jesc do slubu a po slubie przejsc na racjonalna diete powiedzmy jakies 1000 kcal. zalezy mi po prostu na tym efekcie zeszybko zrzucic to co jest do zrzucenia albo chociaz poloe zeby jakos wygladac w tym najwazniejszym dniu. potem zdrowa dietka

masz u mnie 100% wsparcia, i doskonale wiem jak sie czujesz! wiem ze duzo jest tutaj ludzi co beda ci robic przykrosc. nie przejmuj sie tym najwazniejsze ze nie bedziesz tego robic na dluga mete! pamietaj zeby pic conajmniej 2 l wody dziennie i zielona nieslodzona cherbate. musisz cwiczyc conajmniej 30 min po 3-4 razy w tydogniu zapisz siena silownie zeby cwiczyc ramiona zeby ladnie wygladaly na slubie ! ;* zycze ci powdzenia!!

chetnie dolaze do was fattygirlinskinnyjeans jesli nie podołam tym 500 kcal. na razie próbuje tego bo data ślubu zbliża sie wielkimi krokami. wiem, że to nie zdrowe. ale tyle wytrzymam potem przejde na dietę która pomoże mi zrzucic resztę i u trzymać wagę

dziękuje fattygirlinskinnyjeans. staram sie pić te 2 l wody dziennie ale jakoś ciężko więc wlasnie dlatego wspomagam sie herbatka... dobra rada z tymi cwiczeniami . siostra bedzie ze mna chodzic . Fajnie ze mnie rozumiesz . dlugo sie zastanawialam czy robic te diete ale wiem ze inaczej w tym czasie tego nie zrzuce kupilam tez balsamy ujedrniające zeby nie wisiala mi skora tylko dobrze wygladala

66,5 kg aktualnie. warzyłam sie tuz przed rozpoczeciem tematu :) kurde 3 lata temu nie mialam w ogole problemu z nadwaga warzylam 47 kg i bylo ok ale pteraz to jest masakra ale to przez tryb zycie . jedzenie byle gdzie i byle jak ciagle w samochodzie bo jestem przedstawicielem handowym to tez swoje zrobilo

Ja mam pytanie bo jesteś kolejną osobą która robi coś takiego przed ślubem jaką znam. Z tego co wiem to kieckę na ślub zamawia się sporo wcześniej, jak schudniesz 15 kilo to będziesz na szybko wszystko przerabiać? Szczerze ciekawa jestem. Chociaż na takiej diecie to za dużo tłuszczu nie spalisz, bo się masakrycznie zwolni przemiana materii i organizm tłuszcz będzie chronił więc efekt powalający nie będzie... W dodatku na własnym ślubie będziesz wyglądała jak wymęczony wypłosz (wiem bo widziałam nie jedną taką pannę młodą po drastycznym odchudzaniu).\ Nie lepiej ci schudnąć mniej na wadze ale stracić zdrowo więcej tłuszczu? Na pewno będzie to bardziej widoczne po obwodach niż po takiej głodówce. PS. Jaki masz wzrost?

mam 151 cm wzrostu. to poztaw sie w mojej sytuacji. nie znam lepszego sposobu na utrate wagi w tym czasie ostatnie mierzenie sukienki ma na miesiac niecaly przed slubem wiec wszelkie poprawki sa mozliwe. . jesli znasz lepszy i skuteczny rownie sposob to napisz... bo ja nie mam

Ćwiczysz coś? A jeśli nie to jesteś gotowa ćwiczyć, ale tak uczciwie bez ściemniania?

Twój sposób może i zadziała na utratę wagi, ale nie tłuszczu. Uwierz mi lepiej nich wagi spadnie mniej ale ciało się odtłuści i wymiary się zmniejszą. Mogę ci podpowiedzieć co robić, ale pytanie jest czy będziesz się chciała wysilić (będzie trochę liczenia i układania diety + trzeba będzie ruszyć 4 litery-WARTO ) czy wolisz obcinać bezsensownie kcal i iść po najmniejszej linii oporu. Pytanie też ile na tych 500 kcal wytrzymasz...

Gość nie dam sie nie nie
Neit oblicz i poukładaj, prosze, sama chętnie poczytam rad :)

Nie ma diety uniwersalnej :P Co z tego że autorce powyliczam jak nikt inny nie zastosuje :P

Gość nie dam sie nie nie
26 lat, 156 cm, 46 kg wagi - Poszę :P Ja zastosuję :)

Gość nie dam sie nie nie
Poprawka, 155 cm skurczyłam sie o cm :( Byle bez mięcha fuuuu

1) nie układam gotowych diet tylko pomagam. Za dużo chętnych by było :P 2) nie mieszam się do niejedzących mięso, bo a) to wbrew moim upodobaniom, b) za dużo kombinowania 3)nie masz nadwagi a ja nie lubię odchudzać z kości na ości. Jak masz za dużo sadełka proponuje zabrać się za ćwiczenia.

Gość nie dam sie nie nie
ok :(🖐️

nie dam sie nie nie - ale Twoje wymiary sa idealne :) P.S. jesli chcialas zobaczyc inna odpowiedz ... to napisz jaka ... a ja za chwile przepisze.

nie dam sie nie nie---> widzisz nawet facet potwierdza to co w 3 punkcie napisałam :D Jak nie chcesz wierzyć kobiecie to męską opinią się zasugeruj :D

Teraz pewnie i tak mi nie wierzy, a uwierzylaby wowczas, gdybym ocenil jej figure np. dzieki zdjeciu ... a nastepnie wysmarowal pozytywny komentarz ;)

Gość nie dam sie nie nie
Borsuku, chciałabym przeczytać, jak przy mojej wadze wyjściowej zrzucić ok. 4 kg, bo ważąc 42 kg czułam sie najlepiej w swoim ciele :) Mam drobną budowę ciała, więc przy tych 46 kg obecnych wyglądam na obtłuszczoną tu i ówdzie, zwłaszcza bardziej tu [palcem wskazującym stuka się w tyłek, biodra i w uda], niz ówdzie :( Przytyłam, bo wpieprzałam słodkie 😭 Ale więcej juz tak nie zrobię 😭 tylko żebym znowu wróciła do swojej formy :(