Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgcjkvjhcf

Pytanie do mieszkających w Warszawie

Polecane posty

Gość fgcjkvjhcf

Witam.. Zamierzam przeprowadzić się do stolicy, znalazłem stancje na pradze północ, jednak znajomi odradzają mi ją ze wzgledów na bezpieczenstwo.. Ponoć jest tam bardzo niebezpiecznie, to prawda? Gdzie wobec tego szukać stancji , tj. gdzie jest najtaniej, najbezpieczniej i łatwo jest znalesc prace? Mokotów, Żoliborz.. ??

Gość ale te rzeczy, które
Mi się podoba Ursynów. Wydaje się, że jest tam bezpiecznie ładnie i spokojnie. Nie wiem tylko czy jest tam praca. Praca to obecnie chyba jest najbardziej albo w centrum albo na obrzeżach Warszawy, jak Piaseczno, Okęcie...ale w sumie wszędzie pewnie jest Praga rzeczywiście uchodzi za niebezpieczną. Jest tam dużo biedoty, dresiarzy, takich, którzy całymi dniami i nocami szwendają się watahami w poszukiwaniu przygód czyimś kosztem

Gość OPL176
JA BYM SIĘ BAŁA MIESZKAĆ NA PRADZE, NAJLEPSZY BYŁBY PEWNIE MOKOTÓW, URSYNÓW,ŻOLIBORZ,CENTRUM A W OGÓLE TO KIERUJ SIĘ DZIELNICAMI NA LINI METRA, NIE BĘDZIESZ WTEDY WYSTAWAĆ NA PRZYSTANKACH TYLKO BĘDZIESZ MIAŁA WSZĘDZIE SZYBCIEJ

Gość podstępna kuciapa
ja mialam akurat niebezpiecznie akcje w centrum czy na zoliborzu, a na pradze nie bylo wcale tak zle. najlepsza to chyba ochota byla by, bo wszedzie blisko

najniebezpieczniej to jest w śródmiesciu. jesli chodzi o prage to już bardziej południe i szmulki.. czyli okolice wschodniego. ile razy to sie wracalo z imprezy nawet o 3 i 4 w nocy przez prage nocnymi. najczesciej z przesiadka na starzynskiego. to juz tylko utarte stereotypy o tej "niebezpiecznej" pradze :o

nie ma reguly, jak ma sie cos stac to moze byc nawet pod rotunda w ciagu dnia, ludzie i tak sa znieczuleni i wszystko maja w dupie

{ najniebezpieczniej to jest w śródmiesciu. jesli chodzi o prage to już bardziej południe i szmulki.. czyli okolice wschodniego. } Mieszkam w śródmieściu od 17 lat .. i za cholerę nie wiem co tu jest niebezpiecznego? Chyba że chodzi o ruch na ulicach.

Gość do myrevin.......
po 1 jestes facetem, po 2 tam jest największy wskaznik przestępstw i kradzieży.

Gość lwowskaaa
powidzcie mi prosze ul.lwowska jak daleko od dworca pkp i czy to jest znana ulica w warszawie oraz jak z parkowaniem auta ,chodzi mi o to czy to jednokierunkowa czy trzeba połowe centrum objechac zeby tam sie dostać samochodem