Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weeeeeeeeeeeeeeee

czy to juz koniec???

Polecane posty

Gość weeeeeeeeeeeeeeee

jestesmy razem 3 lata. on nigdy nie potrafil okazywac uczuc, niestety od pewnego czasu mieszkamy osobno. dzieli nas prawie 400 km, ja studiuje jeszcze, on juz pracuje. planujemy ze po skonczeniu moich studiow przeprowadze sie do niego. poki co spotykamy sie raz w tygodniu!!! on przyjezdza w sobote i wraca w niedziele z samego rana. ja rozumiem ze jest zmeczony, ale potrafi przyjechac i ja mam cohote sie przytulic a on ciagle mnie odpycha, albo lezy i oglada cos w necie, albo zasypia. w tygodniu mamy kontakt telefoniczny. czesto wychodzi gdzies ze znajomymi z pracy. ok, jest tam sa, nie zabraniam mu, ale czasem chcialabym zeby poswiecil wieczor i pogadal ze mna. myslicie ze to koniec? nie mam juz sily, a jak pomysle ze to ma sie kolejny rok ciagnac. mysle ze nie wytrwamy, a predzej czy pozniej on kogos tam sobie znajdzie. skonczyc to?

Gość jolka 12
ja myślę ze tutaj ogóle nie było początku nie tak zachowuje się zakochany facet.

Gość weeeeeeeeeeeeeeee
poczatek byl cudowny, a teraz nie wiem co sie dzieje. chyba slabna wiezi :(

Gość jolka 12
tylko szczera rozmowa , nie rozumiem jak to nie wiesz co się dzieje , jesteście razem i nie wiesz dlaczego facet się odsuwa, co to za związek. pogadaj z nim niech powie otwarcie o co mu chodzi .

Gość weeeeeeeeeeeeeeee
czyli koniec :(