Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JouAna

Co zrobić żeby go bliżej poznać ?

Polecane posty

Gość JouAna

Moi drodzy mam pewien problem już od kwietnia... Otóż w kwietniu była pewna sytuacja która zmusiła mnie aby zgłosić coś na Straży Miejskiej i tam zobaczyłam bardzo przystojnego chłopaka - strażnika. Cały czas się na mnie patrzył, uśmiechał. Potem widziałam go tak co 2 tygodnie, co miesiąc i za każdym razem to samo - patrzy się w bardzo miły sposób - jakby mnie poznawał ;) ale nic poza tym... Jak mam go bliżej poznać ? Jeśli chodzi o samo patrzenie to mogę się gapić cały czas bo z tym nie mam problemu, ale jestem zbyt nieśmiała żeby zagadać. A poza tym to już dawno go nie widziałam. Mimo że budynek straży miejskiej jest obok mojego bloku i chodzę tam codziennie. Proszę doradźcie mi coś bo już od 5 miesięcy wytrzymać nie mogę ! A ile razy go sobie 'odpuszczam' to on nagle przypadkiem gdzieś się pojawia i to znowu wraca...

Gość JouAna
Bardzo proszę o jakieś rady, bo już na prawdę nie mogę o niczym innym myśleć...

Gość kjhbf
jak będzie chciał to do ciebie zagada

Gość JouAna
Właśnie... Jak bedzie chciał. I mam kolejne 5 miesięcy czekać i patrzeć jak się uśmiecha i nic nie zrobić...

Gość nastasijja
śmieszna jesteś, to chyba nie trudno zagadnąć skoro tak Ci zalezy już długo, i jeszcze masz żale "Jak bedzie chciał. I mam kolejne 5 miesięcy czekać i patrzeć jak się uśmiecha i nic nie zrobić..." chcesz gotowego tekstu??

Gość czemu na nią naskakujecie
proponuje go lekko naciąc na brzuchu :D poznasz go wówczas bardzoooo bliiiiiskooo

Gość kjhbf
Właśnie... Jak bedzie chciał. I mam kolejne 5 miesięcy czekać i patrzeć jak się uśmiecha i nic nie zrobić... widocznie nie chce cię poznać i uśmiecha się z grzeczności