Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka czerwona

Pytanie do facetow?Wazne.

Polecane posty

Gość brunatnaŁANIA
Jesli on taki faktycznie jest, to chyba i tak nie ma czego zalowac. Ale kto wie? Moze jeszcze dzis sie odezwie i sie umowicie ?

Gość mandarynka czerwona
A ja wiem ze tu o seks chodzi.

Gość brunatnaŁANIA
A skąd ta pewność?

Gość mandarynka czerwona
Bo pytal sie o seks.A powiedzialam ze to nie na miejscu pytanie.A on spoko zgalopowalem sie.

Gość brunatnaŁANIA
Skoro nie bylby zainteresowany juz znajomoscia z Toba to po co w dalszym ciagu utrzymuje z Toba kontakt ?

Gość mandarynka czerwona
Tego wlasnie niewiem. Wczoraj z tesktem" rozbieram cie juz moimi oczami chudzinko.'" i ten twoj tyleczek jak sobie pomysle ach'. Takie teksty.Wiadomo o co chodzi.

Gość brunatnaŁANIA
chudzinko? dziwnie sie zwraca do Ciebie, szczerze mowiac.

Gość mandarynka czerwona
Tak bo jestem szczupla.A jak nie chudzinko to slonko. I co mam o tym myslec?

Gość nie myśl, idź na żywioł

Gość brunatnaŁANIA
Domyslalam sie, ze jestes szczupla... ale nie o to chodzi. pytasz co masz myslec, a kilka postow wczesniej napisalas, ze wiesz, ze chodzi o sex. zatem? Jak on nie chce przyjechac to go nie zmusisz wiadomo. Ale moze jeszcze sie odezwie.

Gość mandarynka czerwona
To po co zgadza sie na spotkanie jesli nie ma na ni eochoty.A potem znow sie odzywa. Nie lubie takiego zachowania.

Gość Moja skromna refleksja
"Czy probowalibyscie sie zbiliyzc do kobiety na spotkaniu , ktora wam sie nie podoba.Przypadkowe dotniecie, przytulenie czy buziak na pozegnanie." Nigdy w życiu. Jeśli całuję kobietę na spotkaniu, dotykam, przytulam ją, to tylko dlatego, że mi się podoba. Nie robię tego "dla jaj", aby zmanipulować drugą osobę.

Gość brunatnaŁANIA
To chyba dobrze, ze zgadza sie na spotkanie i ze sie odzywa? nie rozumiem twojego ostatniego wpisu :O Jesli cos Tobie w zachowaniu tego faceta nie odpowiada, czujesz, ze sa jakies niedomowienia moze czy cos, to zerwij znajomosc, poki za daleko w nia nie weszlas.

Gość ile lat ma Twoje dziecko?

Gość mandarynka czerwona
Wlasnie sie doezwal ale ni bylo mnie na gg. Iposzedl sobie.0 wspomnienia o spotkaniu.

Gość ło matko znowu ty
dziewczyno, przeciez juz zakładałas topik o tym samym facecie pod innym nickiem....czy naprawde nie potrafisz sama rozwiązac takiej prostej sprawy???musisz wypytywacv od ponad tygodnia obcych ludzi?wez sie dzieckiem zajmij.Facet przyjedzie, przeleci Ci jak chcesz i tyle go widziałas.Wtedy załozysz koleny temat, dlaczego on sie juz nie odzywa......Na tamtym topiku 10 razy pisałas ,ze sobie go odpuszczasz i drązysz temat dalej.Wez się zajmij czyms.Dorosła kobieta, a taka infantylna i taka niekonsekwentna....smutne.

Gość KleoFilopator
A co mial pisac na GG o spotkaniu skoro Ciebie nie zastal. Prawda jest taka, ze jakby chcial sie umowic, a nie zastalby Ciebie na GG to by zadzwonil. Moze zadzwoni jeszcze? Nie nerwowo kobieto :)