Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alleallegro

Jak wykupić hosting w Allegro?

Polecane posty

Gość Alleallegro

jw

Gość adam pablik
Nie kupuje się usług tego typu na allegro - zazwyczaj masz tam bardzo taniej oferty przy których jednak jakość jest bardzo niska - to kompletnie nie ma sensu. W PL mamy dużo normalnych hostingów, które też mało kosztują. Po prostu skorzystaj z oferty, która długo jest na rynku.

Gość anna makos
Zdecydowanie potwierdzam - tylko sprawdzone firmy, a na allegro masz głównie świeżynki. Hekko ma dobry hosting. Małe konto kosztuje u nich jakoś 40 złotych, a na prawdę wszystko doskonale działa - trzymam na takim kilka serwisów.

Gość gość
Onemac.pl jak dla mnie jeden z lepszych hostignów.

Gość gość
Polecam wam onemac.pl jak dla mnie jeden z lepszych hostingow.

Gość gość
Na Allegro nie ma hostingu. Allegro to plaforma aukcyjna. Wystawiając już tam aukcję i dając swoją ofertę sprzedaży płacisz prowizję. Ale hostingu nie potrzebujesz, chyba że chcesz umieścić swoje fotki. Jeśli natomiast chcesz mieć swoją stronę www to musisz mieć hosting, najlepiej płatny np. w firmie www.cal.pl . :)

Gość kalkien
Nie kupuj tam hostingu - zazwyczaj jakość jest kiepska, firmy oferują się za śmieszne grosze. Jeśli myślisz na poważnie o hostingu to np. Hekko. Też jest tani, a serwer działa bez porównania lepiej.

Gość hutanas
W zasadzie jedyne co mi przychodzi na myśl to hekko, tam masz tanie konta z dobrymi parametrami. Te firmy z allegro zazwyczaj zwijają się w ciągu jednego roku. Na rynku jest już tyle firm, że przebicie się jest mega trudnym zadaniem.

Gość randak
To akurat prawda - tam pojawiają się wyłącznie oferty małych hostingów, które dopiero powstały. Przyzwoite oferty tego nie wymagają - sprzedają się normalnie. Raczej szukanie po allegro bym unikał.

Gość dor443
Według mnie najlepiej wykupić hosting w znanej firmie, która ma dobre opinie. Jedną z takich firm jest dhosting.pl, ja mam u nich pakiet i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Pliki można umieszczać na zewnątrz, normalnie opłacasz konto hostingowe i to wszystko. Nie potrzebujesz żadnych cudownych parametrów - przecież głównie chodzi o hostowanie zdjęć, czy tak?