przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 17, 2010 podziwajcie mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale za to piszesz pierdzął Napisano Wrzesień 17, 2010 nawet Justina Biebera to by zdyskwalifikowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rzezimieszek 0 Napisano Wrzesień 17, 2010 Czlowieku wygladasz jak raper ze wsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 17, 2010 jestem 100 razy przystojniejzy od tego pedaua Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Wrzesień 17, 2010 haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rzezimieszek 0 Napisano Wrzesień 17, 2010 Chyba cie w tej calibrze za mocno wytrzeslo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale za to piszesz pierdzął Napisano Wrzesień 17, 2010 Możesz być i 1000 razy przystojnieszy, ale niestety - piszesz pierdzął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaraz padnę 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Ale masz poczucie humoru :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 to nie poczucie humoru a szczera prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 kocham siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ruska capica-cuchnaca jestes Napisano Wrzesień 18, 2010 ty,wsioku co ty masz na glowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rzezimieszek 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Jedynie co ci wyszlo to trojkat na glowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leave 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Zrób zdjęcie jak trzymasz kartkę z napisem 'pozdrawiam kafetarianki'.. Aha, szkoda, że popsuły Ci się wszystkie aparaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja na chwileczkę Napisano Wrzesień 18, 2010 Obiektywnie rzecz stwierdzając kamecha ma lepszą facjatę na fotce, przystojniejszą, cholera, gdzie Ci faceci jak Bimbał, Kabel i inni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 nadejszła ta chwiła że przystojniak wstawił fotełe w stopce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 aparat mam dobry ale nie czuje potrzeby takiej mozecie mnie podziwiac i holdy oddawac na pdst tylko tej foty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehhh przystojniak Napisano Wrzesień 18, 2010 wiem ze laski tu po tobie jada, ale nie martw sie, jestes przystojny. Jada po tobie tylko dlatego, ze masz taki a nie inny nick. Gdybys wrzucil temat, dajmy na to: nikt mnie nie chce, mam straszliwe kompleksy, czy naprawde myslicie ze jestem zerem?", to posypalyby sie same komplementy. A tak, dostajesz za proznosc. Jestes przystojny, to znaczy masz walory, aczkolwiek nie jestes w moim typie - skresla cie wylacznie fryzura ( nie znosze tych czubkow na glowie, bo nosza sie tak wylacznie buraczki, i nie cierpie zelu na glowie). poza tym - ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leave 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 To nie jego foto. Jakiś czas temu było już w sieci, a na fotosiku jest od 2009 roku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 nie,nie jest przystojny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łahahahaha Napisano Wrzesień 18, 2010 masz usta kurwa jakbys polykal cale zycie, wez odplyn haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czy one..... .pierdzął? Napisano Wrzesień 18, 2010 Wszystkie Kobiety na kafełe podziwiajął twoje wary i az pierdzął z zachwytu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łahahahaha Napisano Wrzesień 18, 2010 a generalnie to masz tak rozjebane wary, ze jakby ktos mial rysowac twoja karykature to same wary byloby widac aahhaahah:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 mam usta jak młody bóg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smetzatzy Watzlaw Napisano Wrzesień 18, 2010 spoko, domniemam ze malujesz caly pokoj nimi w niecala minute? moze w przeszlym zyciu byles glonojadem ahshahfhawehf?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czy one..... .pierdzął? Napisano Wrzesień 18, 2010 Za to niezmiernie mnie pociaga rzezimieszek Masz ochote na kakało ze sniadaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 kakalo to cię zrobiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przeciez ty nie jestes Napisano Wrzesień 18, 2010 nic przystojny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Te usta to jak Napisano Wrzesień 18, 2010 Kaczor Donald Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czy one pierdzął? Napisano Wrzesień 18, 2010 To nie bylo do ciebie tylko do rzezimieszka kafeteryjny klaunie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach