Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexy katze

Kocham język niemiecki

Polecane posty

Gość sexy katze

I wszystko co z nim zwiazane. Dostaje orgazmu przy piosenkach po niemiecku, szczegolnie przy Rammstein. Mam dwadziesciapare lat i czuje ze urodziłam sie w złym miejscu i złym czasie. Jak mowie w tym jezyku wzruszam sie tak, ze chce mi sie płakac. Nie mam pochodzenia, ani historii zwiazanej z niemieckim. Usłyszałam go poprostu pewnego dnia majac 11 lat i sie zakochałam. Mam poczucie ze sie marnuje... wiem, głupie, ale dopoki nie bede mowic na codzien po niemiecku bede nieszczesliwa.

Gość sexy katze
I nie ma to nic wspolnego z pogladami. Sam jezyk - moj fateysz. Do niemcow mam podejscie jak do kazdego narodu. Ale... jak ktos mowi w tym jezyku to juz od razu ma na wstepie +100. Jak produkt z lidla ma napis po niemiecku to staje sie moim ulubionym produktem. chore hardkore!

Gość sexy katze
hallo Husky 🖐️ wir haben uns schon kennengelernt :) ich studiere psychologie und ab und zu werde ich zu dem herrn janusz 🖐️ ;)

Gość sexy katze
gute nacht 🖐️

Gość sexy katze
piękne :) co jeszcze lubisz? szukam czegos nowego bo znam juz chyba wszystko i coraz trudniej mi sie podniecic ;)

Gość ja także kocham język niemieck
ale nie mam z kim porozmawiać:( Nawet na studiach (studiuję filologię niemiecką:) ludzie stronią od mówienia w tym języku mimo iż go studiują,mają jakąś taką barierę ,jakby wstydliwości,a na lekcji to mówią,no bo muszą,dziwne to dla mnie,ale to fakt. Ile lat uczyłaś się niemieckiego i na jakim jesteś mniej więcej poziomie? Es ist mir sehr angenehm,dich kennen zu lernen!: Wie ist dein Name? und wie alt bist du? Und wie ist dein Traum?

Mnie niemiecki w piosenkach nie przeszkadza-mam nawet wrażenie że pasuje lepiej od angielskiego:D.Chociaż przyznam że wielu Niemców mi sie nie podoba np. ANGELA MERKEL LUB ERIKA STEINBACH:P.

Gość tunikawelonślub
niemiecki jest the best-o przepraszam! - das beste

Gość widzieliście????????
widzieliście nową reklamę playa po niemiecku z polskimi napisami? Co o niej sądzicie?

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
jjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość zazdroszcze ciiiiii
wlasnie siedze w pracy, slucham kolezanki z pokoju jak z druga szprecha i rozumiem piate przez dziesiate. Dla mnie ten jezyk jest czarna magia, ucze sie go ale efektow nie ma, wszystko mi tak powoli przychodzi ze gdyby nie to ze angielski znam bardzo dobrze i latwo mi sie go bylo nauczyc to bym sie podejrzewala o jakies uposledzenie jezykowe. Mieszkam w kraju niemieckojezycznym i cierpie meki za kazdym razem gdy musze sie z kims porozumiec: Kali jesc Kali pic, Kali nie mowic po niemiecki:/ PS: znasz moze strone gdzie mozna by sobie pocwiczyc rozumienie ze sluchu?

Gość skadi
ogladaj do obrzydzenia tv albo sluchaj radia, to sie szybko osluchasz (choc ja mam wrazenie, ze ty masz wrecz wstret do tego jezyka, nie bedzie wiec ci latwo)

Gość sprechka
to mow: "bitte langsam" :D

Gość nnnnnnnnn
verpisst dich!

Gość Seniorek56
Hallo sexy_katze, geh auf youtube/musik und tippe ein Roland Kaiser/Lieb mich das letzte mal, oder die AMIGOS die sehr romantische Lieder singen.

Gość deutsch_sprechen
Polecam prace pisane w jezyku niemieckim przez: Anna Platzek !! Świetna robota, 100% zadowolenia Bardzo dziekuje. Bede panią polecać innym na przyszłość !! Wypracowania na dowolny temat dla szkół podstawowych, gimnazjów, liceów. Opowiadania pisane własnymi słowami o wydarzeniach przeczytanych lub usłyszanych. Opowiadania i rozprawki na podstawie lektur. Opowiadania z wkomponowaną rozmową postaci-bohaterów. Nie ma mowy o kopiowaniu prac z innych źródeł