Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irmina2010

CHYBA JESTEM W CIAŻY

Polecane posty

Dziewczyny, Poszłam do gin w 15 dniu cyklu, żeby zobaczyc czy moj pęchezyk w ogóle wzrasta (miałam naprawde duze wątpliwosci co do prawidłowosci owu i tego czy prawidłowo przebiega) okazało sie ze ma 17 mm. Kazał przyjsć mi raz jeszcze w 19 dniu zeby sprawdzic w takim razie czy peka - w 19 dniu na badaniu juz go nie widział co znaczy ze peknał. W 14 dniu kochałam się z chłopakiem, boje sie ze moge bycw ciazy proszę o wyrazenie Waszej opinii. Pozdrawiam serdecznie,

Gość to ja tez gratuluje
jesli sie nie zabezpieczaliscie to ciaza mozliwa :)

historia długa, ale fakt nie zastosowalismy zabezpieczenia byl to pełny stosunek ;/ a teraz pelna glowa.. tylko tak sbie mysle realnie - ze plemniki zyja do 3 dni a pecherzyk mial dopiero 17 mm to pewnie kolo czwartku tj. 18 dnia cyklu czyli dzien przed duga wizyta u gina peknal to od stosunku uplynelo 5 dni. Ja naprawde szlam do gina zeby raczej leczyc problemy z plodnoscia...

Gość to ja tez gratuluje
ale do konca byl stosunek ? staracie sie czy nie ? wiesz 3 dni to jednak sporo , ale moze rowniez tez przezyc niewiadomo

nie, nie staramy sie to byl przypadek choc znamy sie, stosunek zakonczyl sie w sodku. Na wizycie bylam taka zdenerwowana ze zapomnialam zpaytac gina ile min. musi miec pecherzyk zeby peknąć, moze wiesz ? pozdrawiam

w owogle jak bylam tego 15 dnia na pierwszej wizycie to gin dokladnie mnie zbadal powiedzial ze widzi ten pecherzyk - 17mm i po jak wrocilam do domu to mialam sluz rozowy, a juz dzien wczesniej czulam pobolewania jak na owu ale pomyslam ze moze to zbyt intensywny stosunek moze to od tego bola wnetrznosci. Taki rozowy sluz to raczej nie zauwazam, czy jest w ogole taka mozliwosc ze gin w trakcie USG tak mocno tam przyciska - bo troche bolalo jak to robil - ze przyspieszy owulacje ?

Gość to ja tez gratuluje
no niestety nie znam sie ale jak sie kochalas i jeszcze nie peknal pecherzyk wiec moze nie bedziesz niewiadomo kiedy on peknal , jak sie pojawia do 24-36 godzin peka ale to ja dam tylko 50 na 50 %

Gość jezzzzzzzuuuu
pekl nie peknal!!!