Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warząchiew

On chce unieważnienia ślubu a ja nie, nie zależy mi na tym

Polecane posty

Gość gosiasd
kup sobie kota...

Gość warząchiew
a to? do kogo było? :D:D:D

Gość Adwokat Kościelny
Profesjonalna pomoc w sprawach o nieważność małżeństwa. tel. 661 437 833 j_ko2@wp.pl

Gość meliska sss
jesli ci nie zalezy i nie chcesz sie szarpac to zostaw to w spokoju nie musisz jezdzic oszukujesz sama siebie kobieto zabolalo ze nie chce miec z toba juz slubu zostaw mu wolna reke

Gość Arletta Bolesta
Witam, w przypadku zapytań z dziedziny kościelnego procesu małżeńskiego: a.bolesta@op.pl dr Arletta Bolesta adwokat kościelny

Gość malinkowaa piwonia
tez uważam jak poprzednicy tu niektórzy że może jak tak niechetnie odnosisz sie do sprawy to nie idz na przesłuchanie i olej i juz wiem ze rozprawa może sie odbyc bez twojego udziału i wyrok zapasć uniewazniający dla was obojga uważam że twój były ma kogoś na bank bo z reguły to unieważnia sie dla kogoś, jesli to panna, to chce dla niej tą sprawę założyć, i też uważam że jak on sie ożeni drugi raz i bedzie miał dzieci z nowego związku to predzej dadzą mu uniewaznienie dla dobra dzieci niz jak jest sam jak jest sam to go tam zniechecą w kurii ale pomyśl: zadaje sobie tyle trudu z tym trudnym procesem sam dla siebie? dla satysfakcji? Moim zdaniem w tle jest inna kobieta i to że planuje związac sie z nia na poważnie