Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piparazzi

Nie chce mi się sprzątać ...

Polecane posty

Gość kup se zmywarkę
ja posprzątałam wczoraj, dzisiaj tylko przeleciałam dom po wierzchu, ugotowałam wypasiony śląski obiad na dwa dni -rolady, kluski, modro kapusta, zaraz będziemy jedli i mam wolne do poniedziałku :D

Gość popracuj nad swoim łbem
ja włączyłam właśnie zmywarę :classic_cool: ale jeszcze nie dorobiłam się odkurzacza który za mnie odkurzy i zmyje podłogi :O😭

tez mam jeszcze odkurzanie i mycie podłóg. zmywarke nawet jakbym chciala nie miałabym jej gdzie wcisnąć, chyba, że do dużego pokoju, kolo telewizora

a ja to wam powiem ze lubie sprzatac kuchnia salon sypialnia lazienka korytarz czyste;) podlogi umyte odkurzone okna czyste zaluzje firanki pranie sie pierze kura zamarynowana czeka do pieczenia :) i tez mam wolne;)

A ja czesc juz zrobilam, a z odkurzaniem i myciem podlog czekam na meza. A co, niech tez wie, ze w domu jest mnostwo roboty, a nie tak... Ma wolny dzien to se na grzyby pojechal, i tyle go widzialam! Oj zdziwi sie jak wroci do domu :D

Gość no ja też mam zmywarkę więc
problem mycia garów odpada (jednak zmywarka to niezbędne cudo :) ) Pralka sama wypierze ale rozwiesić prania już mi się nie chce :o Mam remont w domu, kucie ścian, tynki i te sprawy i non stop ze szmatą latam żeby się nie nosił wszędzie ten syf :o Chociaż niedawno wysprzątałam na błysk całą łazienkę, nawet fugi szorowałam, cały dzień, wanna i kabina prysznicowa błyszczały, kibel i meble w łazience to samo, ogólnie była jak z obrazka :classic_cool: a teraz przez remont w innym pomieszczeniu znowu jest syf, a łazienkę mam dużą 8-9m/kw więc znowu będzie szorowanie płytek i fug na ścianach i podłogach :o Już nie wspomnę o szorowaniu całego domu bo po remoncie to wiadomo... :(

Gość no ja też mam zmywarkę więc
Mój jutro idzie na grzyby :) Dzisiaj zrobił pyszny obiad więc pozwoliłam mu się trochę poopierdzielać :)

Ewa jeśli czujesz niedosyt przyjedź do mnie!!! mam taki mexyk że szok i lenia jak cholera ja Ci zrobię herbaty a Ty posprzątasz, co?? :)

Gość ddd123
a dajcie spokój, idźcie sie zabawic a nie sprzatacxDDD

a dajcie spokój, idźcie sie zabawic a nie sprzatacxDDD wlasnie skonczylam sie bawić. zawsze jak sprzatam, bawie sie w piosenkarke :classic_cool: