Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartas1988

Kobiety łatwo i szybko zgadzają się na anal. Kochałem się wczoraj z koleżanką

Polecane posty

Gość Bartas1988

Poszliśmy pierwszy raz do łóżka. I wiecie co? Sama mi zaproponowała seks analny. Aż się zdziwiłem, przecież nie jestem jej facetem. Tak czy inaczej nie zgodziłem się, ale do tej pory jestem w szoku. Czy ona nie bała się, że będę mógł o niej źle pomyśleć?

Gość Bartas1988
Czemu od razu z kurwami? Normalna dziewczyna

Gość Waldekmis
Chyba raczej nienormalna.. nawet jak ktoś lubi anal to szanująca sie dziewczyna nie zaproponuje tego pierwszemu lepszemu tak jak i orala. To jest dla faceta z ktorym cos nas laczy ja bym nidy nie dal kobiecie do buzi ktorej nie kocham, bo uznal bym ze sie szmaci. A ta ktora mnie kocha i ja ja to robi to z milosci

Gość Malutka_ene_due_rabe
hm.. uwielbiam anal.. mega doznanie, jesli jest sie tam najpierw wypieszczoną :)

jesli facet by mi odmowil to juz bym sie wiecej nie zgodzila z nim na spotkanie ani sex.. wieje od takiego nudą, a przeciez sex od razu nie musi wiazac sie z miloscia do konca zycia.. mozna to robic dla przyjemnosci (mus to higiena i dobre zabezpieczenie).. ale tak juz jest w tym ciemnogrodzie ze dziewczyna ktora chce miec tez przyjemnosc z sexu jest traktowana za szmate, a facet jesli jej wlozy fiu** do buzi albo w pupe to jest uwazany za plejboja

Gość do Malutka_ene_due_rabe
i bez zwiazku go tez uprawiasz?

teraz jestem w zwiazku, wiec robie to tylko z moim facetem.. ale zaluje ze za czasow mlodosci nie eksperymentowalam z innymi bo teraz nachodza mnie dzikie fantazje:)))

anal tylko w zwiazku

a oral? :)

a spalas z innymi? seks analny uprawialas tylko ze swoim facetem, tak?

Gość Aggie-Ann
Malutka_ene_due_rabe ma rację! Kobieta, która chce czerpać przyjemność z seksu (z samego seksu, bez związku) jest w naszym społeczeństwie potępiana. Co za różnica czy anal w związku czy bez, jeśli kobieta to lubi? Chodzi o seks, nie o wielką miłość do końca życia.

Gość anal bez zwiazku
nie przystoi kobiecie

Gość z kolegami sie nie sypia

nie oceniajmy ludzi po tym, kto miał co w tyłku, litości! Jak ktoś lubi anal, to niech go uprawia, to samo z oralem. Jesli ktoś lubi po bożemu pod kołderką też ok. Najważniejsze, żeby znaleźć odpowiedniego partnera. A ty autorze- miałeś prosty wybór- mogłeś się zgodzić lub nie, tak samo jeśli sytuacja byłaby odwrotna i to Ty byś wyszedł z taką inicjatywą. Równouprawnienie :) A dziewczyna może Ci to zaproponowała, bo ma w ten sposób lepsze doznania niż podczas tradycyjnego seksu- znam takie przypadki..

Gość venuz ma rację
każdy ma inne upodobania,inny gust a o gustach się nie dyskutuje;)