Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wzorowa żona Halina

chigiena podczas gotowania

Polecane posty

Gość Wzorowa żona Halina

Cześć kobitki robię obiad takie kluseczki ziemniaczane. Tarłam ziemnmiaki i zatarłam skurę że krwi się polało do miski gdzie starte ziemniaki tarłam dalej zeby to skonczyc szybko ale kapalo. Mam wzw i pytanie w jakiej temperaturze ginie ten wirus bo nie wypierdole przeciez dobrego obiadu :classic_cool:

Gość szczochy zneutralizują wirusa

Gość ffdfdfd
Do podszywów trzeba talentu. Tutaj chylę czoła.

Gość kamilka rumianek
te kluseczki ziemniaczne, to kluski śląskie??? :)

Gość Melania ZZ
ii tam przejmujesz się :) ludzie statystycznie zjadaja ok 250gr robactwa rocznie, nawet o tym nie wiedząc. a kaszanke z czego się robi? z krwi :) smarz te ziemniaki i juz :) a masz HIV czy co że o wirusa pytasz?

Gość moherowy berecik...
ja bym na twim miejscu to dorzuciła coś jeszcze np paznokieć?

Gość jinem
HHHHigiena

Gość Wzorowa żona Halina
nienapisałam mam WZW :classic_cool: nie kluski slonskie, to sie robi ze ziemniaki trzesz na tarce wyciskasz przez lniana sciereczka ta wode do miseczki. to musi postac trohe zeby sie skrobia na dole zrobila zlewasz wode znad skrobi a skrobie dodajesz do suchej masy z ziemniakow. do tej suchy jajeczko troche maki. wymnieszac łyszką zeby sie polaczylo wrzucasz na talerz i okdrajasz lyzka do wrzontku kawaleczki tej masy .

Słuchaj, a kto cię uczył ortografii, bo mimo że jestem przeciwna karze śmierci, nad tą osobą bym się zastanawiała. Aha - polecam specjalny robot kuchenny kupić, ściera ziemniaki lepiej niż ręczna tarka, szybciej poza tym i nie niszczy dłoni.

Gość Wzorowa żona Halina
Nauczylam sie sama w podstawuwce ale troche bo z wioski mielimy 8 kilometrow do szkoly i nie zawsze chodzilam bo trzeba rano kurki nakarmic i w gospodarstwie zwierzaki. zacnie ze chcialabys zabijac za nieznajomosc ortografi wieze ze skoro dobrze piszesz to jestes leprzym czlowiekiem niz ja i wszystcy inni.