Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcący poznać prawdę

Kobiety, co stanowi o męskości?

Polecane posty

I nie chodzi tu o męskość w związku i cechy typu troskliwość, czułość, itp. Wyobraźcie sobie, że jesteście w jakimś miejscu (ulica, pub...) i widzicie jego - prawdziwego mężczyznę. Macie okazję go pooberwować. Jak wygląda? Jak się zachowuje? Co stanowi o jego męskości? Równocześnie możecie napisać co na pewno nie jest męskie. Skupiam się na tym co by was zainteresowało w takim obcym mężczyźnie.

Gość to bardzo proste
charyzmat, charrrrakter, klasa, bijący z oczy itelekt :-)

Gość to bardzo proste
*intelekt

Gość wtrące się 24-latka
18 cm rozkoszy :classic_cool:

Gość Męski facet ...
na pewno na pierwszy rzut oka jest pewny siebie, jak mu się podoba dziewczyna to podchodzi i się przedstawia, poza tym męski facet musi mieć męski wygląd patrz reklama vistuli w tv. Samiec z samczymi rysami twarzy a nie lalusiowatą pedziowatą miękką urodą. Dobrze postrzegany jest jedno dwu dniowy zarost, ale nie koniecznie. Męsko wygląda np.mocno zarysowana szczęka, szerokie ramiona i wąska pupa oraz silne uda i łydki nie wspominając o bicepsie, który musi być przynajmniej pól raza większy od mojego:classic_cool:

Gość niestety obiektywnie patrzac
20cm to minimum i nie za chudy:classic_cool:

Gość wacek placek/

Gość to bardzo proste
Męski facet ... może i tak - opis wyglądu owszem, ale nie jest to konieczneby wyglądał jak opisujesz - Facet z krwi i kości, jest, przynajmniej mój ideał, jest małomówny, błyskotliwy, opanowany - taki zimnokrwisty z pozoru drań, ale właśnie dla mnie to stanowi o męskości - nie lubię Panów zbyt gadatliwych, emocjonalnych, metroseksualnych to już w ogóle - męskość - to "WIEM CZEGO CHCE I TO DOSTAJĘ"

Gość zachowanie z klasą
dżentelmen, schludny, super inteligentny, ma to "coś"

Gość zachowanie z klasą
szerokie horyzonty, mający swoje zdanie i odpowiedzialny (ostatnie w szczególności)

A co panie powiecie na typ z charakteru kowboja, taki John Wayne albo Clint Eastwood? Oczywiście chłopaków z Brokeback Mountain w to nie mieszam, chociaż męskości nie można im odmówić ;)

Gość TakiMójApelDoMężczyzn
czyli twardy typ, ale przy swej ukochanej łagodny jak baranek ale stawiający na swoim, mający swoje zdanie:)

Jeśli chodzi o wygląd, to : Figura mężczyzny, a nie 17 letniego chłopca,Jak wyżej ktoś pisał 2 dniowy zarost jest jak najbardziej pożądany Postawa u faceta też się liczy, bo nie mogę patrzeć na faceta siedzącego w barze jak panienka, albo też w drugą stronę - opierającego się o blat jak fleja:P Ubiór jest kwestią gustu, ale prawdziwy mężczyzna powinien się być ubrany z klasą, dresy - ok, ale koło domu, w barze, na mieście odpadają. Jeśli chodzi o zachowanie, to: Prawdziwy facet powinien zawsze wiedzieć czego chce Powinien zachowywać się jak dżentelmen, wykazywać chociaż podstawy dobrego wychowania:) Zgodzę się z poprzednikiem, mnie zbyt rozgadany mężczyzna również nie odpowiada, facet powinien wiedzieć kiedy ma do powiedzenia coś mądrego lub ciekawego, bo trajkotanie o byle czym bądź też rozczulanie się w towarzystwie jest passe:P Taaak, taaak ta bijąca z oczy inteligencja wbrew przekonaniom bardzo pociąga kobiety!!! Nie liczą się tylko mięśnie i ubranie jak to niektórym facetom się wydaje:) No..Właśnie takiego mężczyznę mam i jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie :) Pozdrawiaaam:)

Siedzi w tym pubie/ barze, ubrany schludnie, ale lekko niedbale. Ma zadbane, ale nie jakoś wypielęgnowane dłonie, mocny zarys szczęki, dość szerokie ramiona. Wzrost jak dla mnie przynajmniej 1,8 m. Rozmawia, ale nie przekrzykuje, jeśli jest z kobietą patrzy tak, że hmm... miękną jej kolana. Jest spokojny, nie używa zdrobnień ani broń Boże nie zmienia nawet w żartach głosu na cieńszy niż ma w rzeczywistości. Jeśli ma dodatkowo ciemne oczy, jestem jego ;D