Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooobolała

przedawkowanie uroseptu????

Polecane posty

Gość oooobolała

witam mam bardzo duzy problem bolał mnie pecherz wiec udałam sie do apteki a tam pani pseudo aptekarka kazała mi brac 10 uroseptow,10 witamin c,3 nospy to wszystko przez jeden dzien w aptece bylam w niedziele ale we wtorek bardzo juz mnie zaczol bolec brzuch pozniej zoładek i nerki i tak sie mecze od wtorku bylam u lekarza w piatek mam skierowanie na badanie i przesiew moczu w poniedziałek ale dzisiaj zauwazylam krew w kale mam zylaki odbytu po 2 ciazach ale juz dawno nic mi sie nie dzialo mial ktos z was takie dolegliwosci?

Gość oooobolała
a ty tu mieszkasz przeciez moze ktos kto sie zna odezwie a nie ze ty bralas i cie nic nie bolalo idz posprzataj!!!!!!

Gość hahahahahh
masz skierowanie na PRZESIEW moczu..łohoho...hahahahhahhahahhah:D:D:D:D:D

Gość hahahahahh
ja pierdole jak z ciebie zjeb genetyczny to szok:D:D:D:D:

Gość oooobolała
posiew !!!!!

Gość oooobolała
i widac kto tu jest upierdliwy

Gość hahahahahh
wypierdalaj dziffffffffffffffffffko..pewnie twoj gach cie zarazil jakims syfem ktory przywlokl od tych kurew co stoja przy drodze:D:D:D:D

Gość :(:(:(:(:(:(.
Obolała - to, że mieszkasz w małej miejscowości nie oznacza, że MUSISZ cierpieć ! SOR - to szpitalny oddział ratunkowy - (ratujący co prawda życie) - ale ....ja polazłam i to w sobotę właśnie z pęcherzem ! Dostałam antybiotyk , zjeeebkę , że tak długo czekałam i pomogło od razu ! A w poniedziałek poszłam już do lekarza I kontaktu , który dał wskazówki do dalszego leczenia. Nie zwlekaj , popatrz w necie - gdzie masz najbliżej i jedź. Ciepły (nie gorący) termofor na brzuch - też rozkurcza !!! Ja mieszkam w małej dziurze i znalazłam pomoc. To nie prawda , że leki ziołowe są nieszkodliwe !!!!! Nawet nie macie pojęcia jak nimi można sobie zaszkodzić - biorąc jednorazowo taką ich ilość

Gość :(:(:(:(:(:(.
nie żal Ci czasu ? Siedzieć tu - zamiast ruszyć doopsko ?

Gość oooobolała
nie ja juz bylam u lekarza pecherz mam juz wyleczony mialam antybiotyk na pecherz ale odstawilam jak mialam juz bole i 2 raz bylam w piatek u lekarza mam lek na zoladek POLPRAZOL