Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuiopz

Meryl Streep jest brzydka....

Polecane posty

Gość qwertyuiopz

moze i jes dobra aktorka, kiedys znosnie wygladala, ale teraz nie moge na nia patrzec.. na jej mimike, okropny nos itd

Gość Nokia 5610
ona jest genialna i wcale nie jest brzydka, kobieta wyglada wspaniale biorac pod uwage wiek, w ktorym jest. :)

Gość gorąca herbata i miód
zgadzam sie z nokia :)

Gość Meryl
No i co w zwiazku z tym? Przez dziesiatki lat gra super. A dzisiejsze gwiazdki to porazka, oczywiscie nie wszystkie. Kult piekna i mlodosci. Nic poza tym.

Gość jak znajdziesz fajną sekte
dla mnie niewybaczalne ze grała w aż tylu filmach !.. do znudzenia ileż można oglądać jedną i tą sama gębę choćby najpiękniejszą i choćby była nie wiem jak dobrą aktorką

Gość gorąca herbata i miód
a mnie się ona nigdy nie nudzi. Chętnie oglądam filmy z nią, bo dla mnie jest to najlepsza aktorka :) po prostu

Wspaniała aktorka,jedna z najwybitniejszych,moja ulubiona.Urzekła mnie rolą w 'Kochanicy Francuza'.O wielu innych nie wspominając.A uroda?Bardzo oryginalna.Uważam,że Meryl Streep,w przeciwieństwie do innych aktorek,potrafi starzeć się z godnością.Jej wielki talent sprawia,że jej widok na ekranie jest dla mnie przyjemnością.

Gość stara rura na emeryture

świetna gra aktorska a nie jakieś cichopki albo brodziki "aktorki" jednej miny "niepiękna" aktorka musi się nagimnastykować i szlifować swój warsztat zamiast wypinać dupsko i biust do kamery, wygadując farmazony do brukowców